Eu

Sunt doar o femeie obisnuita. Dar sunt Femeie, asta ma face deosebita. Faptul de a fi constienta de feminitatea mea si a o putea folosi si dezvolta. Urasc singuratatea dar imi prieste mie si feminitatii mele. De cate ori am redevenit singura m-am regasit si am ajuns sa fiu mai feminina si mai atragatoare. Barbatii ma priveau alfel pe strada, in magazine, etc iar femeile la fel, diferita era doar tenta, barbatii cu admiratie si femeile cu invidie. Diferenta fata de inainte nu consta  de fapt decat in atitudine. Este atitudinea de femeie libera, stapana pe ea si pe destinul ei, nu dependenta de altul. Acum stiam ca daca sunt atrasa de un barbat mi-l pot permite, ca sunt singura si pot alege.  Nu fac apologia singurataii, o urasc cum am spus mai sus, dar trebuie sa recunoastem ca are avantajele ei.  Ai timp mai mult pentru tine, faci mai multe pentru aspectul tau, pentru frumusetea ta, esti mai putin stresata, etc. Am fost casatorita de doua ori si am avut si cateva relatii. S-au terminat toate, nu au fost pe viata, dar am fost fericita in fiecare dintre ele, dar si nefericita. La fel ca o femeie care traieste toata viata cu sotul ei ales in tinerete. Poate mai mult chiar, pentru ca langa  fiecare partener, fericirea si nefericirea au avut sensuri diferite, manifestari diferite, intelesuri diferite, care m-au ajutat sa ma dezvolt, sa ma schimb, sa nu raman la fel raportandu-ma la acelasi om mereu. M-am schimbat mult cu fiecare relatie, iar acum la peste 40 de ani cred cu tarie ca pot fi femeia ideala pentru orice barbat, tot ce conteaza e sa il pot iubi, sa merite sa fie iubit, si va avea tot ce si-a dorit vreodata la o femeie, emotie, grija, afectiune, tandrete, dulceata, pasiune, dorinta… nu neaparat in ordinea asta.

5 Replies to “Eu”

  1. Femeia puternica! Multi barbati viseaza la o asemenea femeie, dar putini dintre cei care o intalnesc au curajul sa o priveasca, dar sunt barbati care chiar au curajul sa o si infrunte, iar EA ii incurajeaza ….”stimuleaza-mi intelectul” si vei obtine multe.
    Imi place…:)

  2. foarte adevarat.dar ce te faci cand ti e frica sa iesi intre oameni…dupa divort?

  3. PENTRU naratoradmin – Hmmm ca sa nu fim misogini femeia puternica sau barbatul puternic sunt utopie, in dragoste se abandoneaza in totaliate. Hmm ce intelect… se cheama “chimie” daca exista pauza putere pana si cei mai tari se …inmaoie…. Vorbim de …utopiii sau realitate. Nu contest ca nu ar exista femei, sa-i spunem independente, dar vorbim de dragoste unde ratiune=O , chestii de genul stimuleaza-mi intelectul e vax albina daca persoana i-a picat cu tronc o persoana. Persoana puternica (ca sa nu ii dau sexul) e ca toata lumea in dragoste ba s-ar putea sa se coboare din pod si sa se comporte ca un copil cand ii aduci o jucarie. Ma bucur sa aud in articol vorbindu-se de emotie, grija, afectiune, tandrete, dulceata, pasiune, dorinta si nu de sa vedem cine e corespunzator intelectual si cine nu. Parere nu directiva.

  4. Fiecare femeie ar trebui sa foloseasca ce a primit de la “Mama Natura” inainte ca “Tatal Timp” sa i le ceara inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *