Femeia moderna

In ziua de azi femeile sunt de multe ori mai realizate profesional si material decat barbatii. Ma refer mai ales la femeile singure vs barbatii singuri cu totii aflati la o varsta matura. Asta e o concluzie personala si poate sa nu fie neaparat foarte corecta. Ramane sa apreciati fiecare privind in jurul vostru.

Motivele acesui fapt sunt multiple. Unul dintre ele este paradoxal provenit tocmai de la barbati, fostii soti ai femeilor care azi sunt singure si care le-au lasat in urma partajului apartamente, case , masini si care au sprijinit in felul acesta progresul material al fostelor sotii.

Apoi, femeile singure au timp mai mult sa se dedice carierei, acesta fiind de multe ori chiar motivul singuratatii lor. Stau mai mult peste program, nu le deranjeaza sa faca deplasari in teritoriu, sau sa fie sunate la orice ora din zi sau din noapte, crescand constant pe scara ierarhica.

Ulterior, ca intr-un lant al slabiciunilor, cresterea lor in ierarhii le modeleaza, obisnuindu-le sa se miste intr-o luma a barbatilor, depasindu-i de multe ori pe acestia. Femeile devin din ce in ce mai sigure pe ele, mai obisnuite sa conduca, sa ia decizii, sunt cu alte cuvinte independente.

De aici pana la finalul povestii nu mai e decat un pas. Se parte ca barbatii se simt frustrati in fata unor astfel de femei, nu le vor acasa la ei, vor daca se poate o femeie mai docila si mai ascultatoare. Deci in final, tocmai forta acestor femei, care le face sa depaseasca toata obstacolele din viata lor, le reduce semnificativ sansa de a isi gasi perechea.

Dar, mai exista o categorie de barbati, potenti din toate punctele de vedere, intelectual, material, profesional, emotional, care nu se sperie de astfel de femei, dimpotriva, le considerea o mare provocare, si isi doresc sa le cucereasca si sa le aiba alaturi. Un astfel de cuplu, de oameni puternici cred ca e idealul in ziua de azi, si ca orice ideal e aproape imposibil de atins.

Ce nu stiu barbatii, e ca aceste femei, atunci cand se indragostesc,  tocmai pentru ca sunt puternice , pot face totul ca barbatul de langa ele sa fie fericit, si fac asta cu toata fiinta lor, pentru ca e vointa si decizia lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *