Cum trebuie sa fie femeia ideala

Daca tot am scris articolul despre barbatul ideal care a suscitat ceva comentarii, m-am gandit ca poate nu ar fi lipsit de interes sa scriu si despre femeia ideala, asa cum cred eu ca o doresc barbatii.

Gospodina in bucatarie, curva in pat si doamna pe strada, cam asa se spune generic ca trebuie sa fie sotia ideala. Chiar daca unii barabti au depasit de mult acest nivel, in subconstientul lor cred ca tot asa ceva isi doresc, pentru ca asta satisface de fapt toate nevoile importante ale barbatului in ce priveste femeia de langa el.

Gospodina de odinioara (asa cum erau mamele noastre) nu prea mai exista. Femeile muncesc mult si la job, si acasa, si nu mai reusesc sa le faca pe toate. De cele mai multe ori au nevoie de ajutor, ori din partea barbatului lor, ori platind pe cineva sa faca treburile mai grele de acasa.

Insa sunt unele treburi musai de facut si asta aproape zilnic, ca de exemplul gatitul. Inca in Romania se mananca acasa, lucru foarte bun si sanatos, dar cu un destul de mare efort, ce preuspune cumparaturi facute frecvent ca sa ai totul proaspat, gatitul, spalatul vaselor si a bucatariei. Evident ca un barbat apreciaza mancarea buna facuta in casa, mereu proaspata, bucataria curata, masa pusa frumos ca la restaurant. Si o femeie ar aprecia dar nu are cine sa prea faca asta pentru ea. Cu unele exceptii, ca sunt si barbati care gatesc, si o fac excelent.

Despre curva din pat e mai greu sa scriu. Ideea e, cred, ca un barbat sa se simta iubit si dorit, sa vada ca femeia face dragoste cu el de placere, chiar astepata ca si ea sa mai inceapa ostilitatile cateodata. Cred ca potrivrea dintre nevoile partenerilor e destul de importanta pe acest plan. Totul trebuie facut cu placere si cu bucurie, nu ca pe o datorie.

Cu doamna din oras, de pe strada, e simplu. Barbatul vrea ca femeia lui sa fie eleganta, frumoasa, dar sa aiba o atitudine morala, sa fie apreciata de lume, sa nu dea nastere la barfe sau comentarii de diverese tipuri.

Dincolo de toate astea, lucrurile sunt mult mai complexe. Trebuie sa existe sentimente reciproce puternice, atractie pe masura, potrivire intelectuala, emotionala, de caracter, si atunci chiar se poate spune ca barbatul si-a gasit femeia ideala si invers.

One Reply to “Cum trebuie sa fie femeia ideala”

  1. Femeia e o fiintă “slaba”, victima a fiziologiei ei, orientabila după barbat, care trebuie s-o ocroteasca si sa-i împrumute personalitatea lui. Asa devine ideala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *