Fara subiect

Sunt incorigibila. Iar am facut acelasi lucru. Am scris un ditamai articolul, si l-am sters, fara ca macar sa-l citesc, sa vad cum suna. Cand era aproape de final am avut brusc senzatia ca nu e bine conceput si l-am sters pur si simplu, fara sa stau nici un minut pe ganduri. Si iar am ramas fara articol, si munca mea s-a dus pe apa sambetei.

Voiam sa scriu despre rutina, rutina zilelor noastre. Poate era un subiect bun dar nu l-am abordat eu cum trebuie. Concluzia finala trebuia sa sune ceva de genul asta:  avand in vedere ca oricum activitatile zilnice nu pot fi schimbate, solutia ar fi  sa invatam sa facem totul cu mai multa bucurie, sa gasim motive de satisfactie in toate maruntisurile pe care trebuie sa le rezolvam pe parcursul unei zile. De exemplu sa nu luam activtatea de a gati ca pe o corvoada, ci ca pe o placere de a face ceva bun si gustos care sa ne bucure simturile. In fine nu stiu in ce masura am putea pune in practica asa ceva, trebuie facut un mare efort pentru schimbarea atitudinii noastre si nu stiu cine are timp si chef de asa ceva. Tocmai pentru ca suntem destul de blazati, nu avem dispozitia necesara  nici macar sa incercam sa schimbam asta. E cam pesimist, nu? De aia l-am sters.

Acum, haideti sa acultam ceva muzica placuta, si sa inchei fara final acest subiect fara subiect. Ar fi trebuit sa aleg o melodie, dar cred ca cel mai bine asculta fiecare ceea ce ii place. Am atasat si o imagine care nu are absolut nici o legatura cu articolul (dar avand in vedere ca articolul nu e de fapt un articol cred ca se potriveste totusi). M-am razgandit, iata o melodie care mi-a bucurat sufletul intotdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *