Cuvintele sufletului


Mi-a spus ca ma iubeste. Prima oara. Serios, fara sa glumeasca. Stiti, cuvintele astea doua sunt tare … naravase. Sunt greu de strunit, de cucerit, de afirmat si de inteles. Pot insemna multe lucruri: prietenie, dorinta, pasiune, dragoste. Poate ca de fapt toate acestea sunt incorporate acolo si chiar e ideal sa existe toate impreuna.

M-au rascolit adanc cuvintele, mai ales ca nu au fost spuse, ci scrise. Scrise fiind, nu am putut sa-i vad ochii, nu am putut sa-l ating, nu am putut sa simt tot bagajul care le insoteste. Dar le-am simiti pe ele. Doar pe ele. Cum patrund in mine, si ca o raza de lumina care nimereste intr-o camera intunecata plina de oglinzi, se izbeste de fiecare dintre ele ajungand ca in final sa lumineze fiecare coltisor.

Mi-au luminat astfel sufletul ca o candela si mi-au bucurat inima ca cel mai frumos cadou din viata mea. Mi-au umplut gandurile si nu m-au mai lasat sa dorm.  Intreaga noapte au fost cu mine si m-au vegheat ca un inger ireal de frumos. Intreaga noapte au umblat libere prin mintea mea, au facut legaturi, au rememorat stari trecute, au sperat la bucurii viitoare.

Cele doua cuvinte sunt intradevar cuvintele sufletului.

Tot pentru suflet, mai ales al femeii, sunt si cuvintele sandale cu toc inalt sau sandale ieftine fara toc.

4 Replies to “Cuvintele sufletului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *