Leapsa …cu situatii imposibile

Azi am de primit o noua leapsa care porneste de la Tomata si care mi-a fost transmisa de catre Aura Rusu. Ea se refera la diferite situatii imposibile. Si cum ador sa fiu in situatii imposibile am primit-o cu cea mai mare placere. Deci, iata raspunsurile:

1. Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)

Nu stiu, poate ma aseman oarecum cu Elizabeth Bennet din Mandrie si prejudecata, pentru ca e o femeie curajoasa, hotarata, iar povestea in sine… e de vis. Referitor la filme as vrea sa fiu Julia Roberts in aproape orice rol al ei, dar poate mai mult in Notting Hill, poate ca asa Hugh Grant sa fie in sfarsit iubitul meu :-). In ce priveste muzica… ce sa spun… sunt atat de multe…Poate una din frumoasele din melodia lui Taxi…Te iubesc 🙂
2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus?

Ar trebui sa va spun acum care e prenumele meu, dar il tin inca secret. Oricum e unul de renume, cu antice semnificatii. Sa vad poate chiar ghiciti. Oricum nu l-as schimba pentru nimic in lume.
Ca si baiat… ar putea sa ma cheme oricum, nu cred ca am preferinte.
3. În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?

Un an? Intr-o tara nordina, dar nu tot anul, ci doar partea in care e zi permanent. Nu-mi prea plac noptile. Si nici nu prea dorm. Asa ca ar fi perfect.

4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?

Am avut odata o premonitite. Am visat ceea ce am vazut a doua zi la TV la stiri. Din pacate evenimentul nu era unul placut. Pana si unghiul din care erau filmate imaginile era acelasi cu cel din visul meu.
5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.

Fiul meu e innebunit dupa pisici. Si ca sa fiu in asentimentul lui as vrea sa fiu o pisicuta alintata. Dar sa nu incap pe mainile lui. Si sa nu trebuiasca sa prind soareci.

6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o?

As vrea sa fiu din nou copil. Sa fiu deschisa din nou catre tot, sa nu am idei preconcepute despre nimic, sa accept pe oricine asa cum e.

7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?

Greu de imaginat asa ceva. E greu sa fii singur. Si nu cred ca imi pot nici macar imagina ce as face in aceasta situatie.

Transmit mai departe la: Scorpio, Geanina Pruteanu, Ana Maria si Ionela. Oricine vrea si ii face placere sa raspunda la intrebarile de mai sus e rugat sa o faca.

11 Replies to “Leapsa …cu situatii imposibile”

   1. Roxana?

    PS: Te superi daca zic pas la leapsa? Ma gandeam ca nu prea merge cu tema blogului si nici cu stilul meu. 🙂
    Dar iti multumesc ca te-ai gandit la mine.

     1. Anastasia, Arghira, Ana, Anthea 🙂 Sau poate e mult mai simplu decat atat. Dar, nu imi trece altceva prin minte.
      E ca si cum as cauta acul in carul cu fan…:)

 1. Salut ,
  Abia acum am vazut ca sunt nominalizata la lepsuit , nu sunt fan lepse , dar o preiau pe blog la mine!Multumesc! Suna interesanta leapsa asta! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *