Duzina de cuvinte ….. Dimineata

E iarasi dimineata. Un dor dulce m-a cuprins imediat ce am deschis ochii. Dorul de tine, dorul de mine, dorul de emotia intensa dintre noi, dorul de privirea ta patrunsa de iubire dintr-o alta dimineata. Aceea in care mi-ai facut declaratia. Declaratia de dragoste.

Razele de soare si-au gasit drumul spre mine, prin perdeaua fina si dantelata, si imi cuceresc ca un decurion, corpul, fata, ochii si mintea, ca intr-un dans al ielelor, dans frenetic, dans lasciv, dans interzis, ca o desprindere de lume, de vis, de nori si de parfumul anilor.

De undeva de la distanta, se aud de pe dealuri indepartate, clopote grave, clopote triste, ca o dezlegare de noapte, o chemare spre o alta lume, lume a sufletului, lume a linistii, neperturbata de nimeni si de nimic.

Ma ridic incet, si deschid larg geamul camerei. Aerul tare, imbalsamt de mirosul tuturor florilor navaleste in narile mele, patrunzand adanc in plamanii dornici sa respire, sa traiasca, sa simta.

E iarasi dimineata, dimineata de lumina, dimineata vietii, dimineata lumii. Totul reincepe, totul revine, totul renaste. Si eu odata cu ea.

Aceasta a fost provocarea nr. 22 a Clubului Psi.

22 Replies to “Duzina de cuvinte ….. Dimineata”

  1. Pe la mine printre ganduri tot sta un gand si-am sa-l mai spun o data. Dorul nu e facut sa mocneasca,ci sa mistuie. 🙂

  2. Frumos scris. Delicat, senin, plin de speranta 🙂
    Mi-a placut.
    O duminica frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *