Trandafirul Peace

800x600[4]

Voua ce flori va plac? Va invit sa postati in comentarii detalii despre florile care va plac in mod special. In plus, vreau sa va intreb daca voi comandati flori online. Cu siguranta ca stiti ca numarul florariilor online este foarte mare si ca produsele de aici vin la fel de proaspete acasa precum florile cumparate dintr-o florarie din localitatile voastre. Aceste florarii au o acoperire mai foarte buna Romaniei, in majoritatea cazurilor livrarea facandu-se in aceeasi zi.

Referitor la modelele de împachetare al florilor, cele din mediul online mi se par atât de frumoase, încât mă conving din prima că sunt ideale pentru ocazia la care particip. Preturile nu sunt exagerate, iar livrarea acestora se face in cele mai bune conditii.

Dacă aş fi o floare, clar aş sta frumos într-un raft al unui magazin online. Asta, doar pentru ca ornamentarea este una cu adevarat splendida.

8 Replies to “Trandafirul Peace”

  1. Buna ziua, prin acest mesaj doresc sa va informez ca blogul dumneavoastra a primit Premiul MWB pentru pasiune, talent, imaginatie, creativitate, originalitate si valoare morala! Va puteti revendica premiul accesand urmatorul link http://www.mostwantedblog.org/2012/06/04/premiile-mwb-iunie-2012/ cum de altfel puteti afla mult mai multe informatii despre ceea ce presupune acest premiu! Va puteti alatura initiativei noastre de a cauta si promova valoarea in blogosfera romaneasca! Premiul MWB este una dintre distinctiile cele mai importante acordate in blogosfera romaneasca, fiind un mod de a recunoaste meritele si munca depusa de catre bloggeri talentati, originali si deschisi la comunicare! Mult succes in continuare si bine ati venit in marea familie MWB!

  2. A wonderful rose and beautiful photos!

    I am a little late in visiting from last week due to work commitments, but I thank you heartily for your support of Floral Friday Fotos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *