20 Replies to “Life in pictures… passion flower”

  1. Da, este o floare deosebita. Nu toate soiurile de passiflora au fructe comestibile, cele din pozele mele cel putin nu. Oricum intadevar, frucutul pasiunii nu poate fi decat gustos… 🙂

 1. Nu stiu ce efecte curative are planta dar stiu ca arata bine, e o floare frumoasa…

  1. Intradevar, e o floare foarte fumoasa. E o adevarata minune sa o ai si sa ii vezi florile. Ca o ciudatenie, florile passiflorei (care dureaza o zi) se deschid toate la aceeasi ora la care se deschide prima in acel sezon de inflorire.

   1. Ce interesant, e chiar ciudat ceea ce spui…nu am stiut…cunostintele mele in materie de flori sunt chiar atat de bune…ma pasioneaza mai mult fauna ceea ce nu inseamna ca nu pretuiesc frumusetea primelor 🙂

 2. Pacat ca nu le mai ai.Nici nu stiam ca floarea pasiunii poate fi intalnita in atatea culori.Am avut si eu una odata, care insa nu a inflorit.Am tinut-o vreo doi ani, si crescuse mare , ma si cam chinuia sa o aduc afara, apoi toamna in casa si ppentru ca nu inflorea deloc am renuntat la ea.

  1. Ii trebuie mult soare direct ca sa infloreasca. daca sta la umbra doar creste ca nebuna. Mda, am avut sute de ghivece cu flori si o gradina plina, acum mai am foarte putine… nu-mi pare rau e doar o alta etapa din viata mea.

 3. Intru si eu in clubul insomniacilor :)) M-am hotarat!
  Frumoasa floare, auzisem, dar azi o vad prima data. Frumoase foto!
  Scuze pentru vizita intarziata! O zi faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *