Duzina de cuvinte …. Visul

Gandurile mele s-au pierdut pe drumul nobil al somnului. Te-am visat. Sa nu ma intrebi cum. Doar te-am visat. Erai acolo, adanc in visul meu, ca un somnambul care porneste pe carari nestiute. Carari pe care nu indrazneste sa mearga altfel, dar pe care le doreste cu disperare, ca pe cel mai minunat poem de iubire.

Te-am visat. Aveai in ochi lacrimi, dar si blande sclipiri de licurici. Ma cuprindeai cu brate atat de calde, incat imbratisarea ta era ca o alunecare spre taramul cerului cel mai de sus.

Te-am vazut apoi in vis, ca printr-un geam usor aburit, fara sa pot sa ajung la tine, fara sa pot sa te ating, de parca am fi fost la un ciudat bal mascat. Te cautam ca intr-un somn al vietii mele printre atatea masti, dansand in cercuri  nebune  in ritmul teluric de trompeta, ritm nebun al pamantului, afectat de patina vremii si de mult uitat.

Am mai visat ca te-am gasit. Ca ma trezeam iarasi, desprinzandu-ma cu dor din bratele tale care m-au inlantuit intreaga noapte si radeam impreuna mancand acelasi desert, un corn cald cu susan, cu unt si dulceata de capsuni ca in fiecare dimineata.

Era doar un vis. Visul meu si al tau. Acelasi vis plin de iubire care te aduce iar si iar langa mine, cu dorinta nebuna de a respira acelasi aer de pe buzele innebunite de dor, de a auzi aceleasi sunete ale dorintelor prea implinite, de a atinge aceleasi degete cand palmele se reunesc si se cuprind, da a pastra aceeasi aroma trista a iubirii mele uitate.

Doar te-am visat.
Cititi si alte duzini, mult mai frumoase, provocate de Clubul Psi.

20 Replies to “Duzina de cuvinte …. Visul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *