Provocarea de luni … Femeia intoarsa

A primit critici in viata ei ca se zgaltaie patul cand se intoarce noaptea in somn de pe o parte pe cealalta. Desi este usoara ca un fulg.

A primit critici in viata ei ca se intoarce mereu la iubiri trecute. Ca nu le uita, asa cum face toata lumea.

A mai primit critici care spuneau ca viseaza ca se intoarce la el, cred ca si el a certat-o fara vorbe ca a incercat sa se intoarca.

Ea nu a renuntat niciodata la cineva iubit, la cineva dorit, si inima ei nu s-a intors nicidoata cu spatele la el. A fost mereu deschisa, a incercat sa ofere iubire, atat cat a putut, in acea perioada a vietii ei.

Iubirea pe care o simte acum pentru el e mereu altfel. Capata mereu noi valente. E uimitor. Credea ca iubirea e doar …  iubire. Si a aflat ca nu e asa. Si a invatat sa se intoarca cu fata spre oglinda, oglinda sufletului ei. Si s-a privit astfel in sufletul lui, iar el s-a vazut pe el acolo. Oglinzi paralele, intoarse una cu fata spre cealalta, care amplifica la nesfarsit emotia. El face ca ea sa-l iubeasca mereu mai mult. Ea face ca el sa o iubeasca mereu mai mult. Mereu altfel. Nimic nu e pe repet. Totul e nou, de fiecare data. Cum sa nu te intorci mereu la el?

Aceasta a fost  provocarea de luni de la  clubul PSI.

 

14 Replies to “Provocarea de luni … Femeia intoarsa”

 1. oare nu tu spuneai că nu îndrăzneşti să te apropii de temă? 🙂
  frumoasă întoarcerea în oglindă, chiar dacă este nevoie uneori de mult curaj pentru asta!

 2. păi, da! cum să nu?…
  🙂
  te întorci, fiindcă iubirea, ca şi poezia, dacă admiţi că are un răspuns, admiţi că are o ifinitate de răspunsuri.

 3. M-am regăsit printre rândurile tale, pe mine, acum 10 ani, acum 20 de ani şi m-am bucurat să mă văd aşa, mai frumos, fără riduri pe inimă. M-am regăsit şi acum, puţin altfel. Mulţumesc:)

 4. atat de frumos si intens.
  asa ma intorc si eu mereu in bratele aceluiasi el, caci doar acolo imi pot odihni mintea, doar acolo sufletul e plin, iar corpul e usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *