O noua zi de luni

Buna dimineata. Azi sunt bine dispusa.
Poate pentru ca am fost si sambata si duminica la o piscina si mi-am umplut sufletul de soare. Imi lipsea asta pentru ca toata ziua sunt la serviciu (de la 7 dimineata pana spre 7-8 seara chiar si mai tarziu de multe ori) si nu prea apuc sa dau ochii cu el.
Poate pentru ca m-am imbracat cu o rochie noua, vesela si colorata (eu zic ca imi sta chiar bine cu ea). Am si surprins cateva priviri admirative… 🙂
Poate pentru ca m-am bronzat binisor, si culoarea calda a bronzului imi aduce aminte de vacantele tihnite pe malul marii.
Poate pentru ca mi-am luat o oja galbena si abia astept sa mi-o dau pe unghii :-).
Sau poate pentru ca la radio e muzica buna si am aer conditionat in birou.
Sau poate pentru ca e o noua zi de luni… care deschide noi perspective.
Niste naivitati, cam toate, nu-i asa? Dar cat de bine imi fac…

4 Replies to “O noua zi de luni”

  1. Nu sunt niste naivitati.Orice lucru , oricat de marunt, daca iti da o stare de mai bine, este de pretuit. Bucuriile mari ale vietii sunt rare si putine si atunci in restul zilelor nu ar trebui sa ne mai bucuram?Si in plus este printre putinele dati cand aud pe cineva ca se bucura de o zi de luni :).Numai bine!

    1. Eiii, trebuie sa mai iesim din obisnuit. Stiu ca in general ne bucuram de ziua de vineri, lunea e cea mai grea din saptamana, dar daca stam sa analizam bine, e un un nou inceput, merita sa-l apreciem la justa valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *