Adio 2012, te aştept 2013

Observ că toată lumea face acum bilanţuri, retrospective şi alte alea. Cum nu sunt într-o dispoziţie prea strălucită (vezi poezia de mai devreme) cred ca e mai bine să mă abţin. Mai ales ca eu bilanţuri bune ştiu să fac doar din alea contabile, iar retrospectivele am auzit eu că sunt doar sportive. E drept ca am reînceput să merg la sală de o lună, şi am reînvăţat mersul pe jos, dar până la a mă include la rubrica de sport a săptămânii mai e mult.

Tocmai am citit ca în 2013 vor fi cca. 15 cutremure în fiecare lună şi că trebuie să ne aşteptăm chiar la unul de 7 grade, aşa că încep să cred că oricât de prost ar fi fost anul 2012 nici cu 2013 nu ne va fi ruşine. Iar eu am luat decizia strălucită de a mă muta la etajul 8 al unui bloc. Asta e, cum mi-o fi norocul, într-un an care începe cu 20 şi se termină cu 13.

Poate mai interesant ar fi să discutăm despre ceva planuri de viitor. Orice om care se respectă ar trebui să se gândească la aşa ceva în ultima zi a anului. Aşa că vrând nevrând a trebuit să mă gândesc şi eu. Şi uite aşa am aflat ca ar fi ceva planuri de făcut. Am două proiecte în cap, şi în toate celalalte părţi ale corpului meu fizic şi spiritual 😆 , şi sper să le duc la bun sfârşit. Sunteţi curioşi, aşa-i? Ei bine…. nu divulg nimic. Dar puteţi încerca să ghiciţi. Asta doar dacă vă plictisiţi prea tare, şi chiar nu aţi găsit nimic altceva mai bun de făcut, desigur.

În finalul acestui minunat post 🙂 vă doresc şi vouă ce îmi doresc şi mie pentru noul an. Şi anume: să râd mult, să zâmbesc şi mai mult, să am parte de multe îmbrăţişări, să am prietenii aproape, şi familia şi mai aproape, să fiu foarte foarte sănătoasă şi să le duc pe toate cele care vor veni cu capul sus (ar mai fi şi altele dar alea sunt doar pentru mine :-)) . La multi ani tuturor!

52 Replies to “Adio 2012, te aştept 2013”

 1. Sa ti se implineasca dorintele draga dor, meriti cu prisosinta. In ceea ce ma priveste nu a fost un an asa cum il doream…dar am si unele aspecte, putine adevarat, care ma fac sa-i multumesc acestui an ce trece. Asa ca sa privim anul care a trecut cu sufletul unui om intelept si noul an cu ochii limpezi de copil reflectand uimire si credinta.
  La multi ani! tie si cititorilor tai. 🙂

 2. Cred ca ti-am mai spus: esti vulcanica dar ai si tenta de aaaaa…valansa! (este chiar o “poveste de adormit copiii” in blogul tau).
  Deci,la acest nivel, frumoasa Craiasa -eu asa te vad -ce ar insema un cutremur de gr.7?!

  1. Pt.ca de fiecare data ma fascineaza mesajul tau,uit sa-ti spun ce este important!
   LA MULTI ANI, Dor!

 3. La multi ani (cu intarziere)…insa in fiecare zi a anului poate fi un sfarsit si un nou inceput! timpul asta e asa scurt si nu-mi mai ajunge…dar un salut mereu e binevenit! sper ca te simti mai bine!

  1. Multumesc mult. Ma bucur oricand de urarile primite 🙂 Si ma bucur sa iti urez si tie toate cele bune. Da, ma simteam mai bine pana acum cateva ore cand am ramas fara permis pentru 30 de zile 😆

    1. Sorry, ai intrat in spam, acum te-am gasit 🙂 Da, doare nitel, asta e. Frumoasa pilda… nu cred ca exista cineva care sa fi avut doare noroc in viata, si nici numai ghinion… e ca raul si cu binele se impletesc pana la urma pentru a forma un echilibru.

 4. La multi ani !
  sa ai putere si ambitie sa duci planurile la bun sfarsit !
  mie bilanturile si listele imi prind bine,ma ajuta sa ma tin de obiectivele fixate la un moment dat 🙂
  ganduri bune de la piatra neamt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *