E ziua femeii, iar

Ce naște ziua de 8 martie în sufletul unei femei? Așteptări. Doar atât. Se pregătește intens pentru această zi, apoi așteaptă. Așteaptă să fie observate eforturile ei de a se face și mai frumoasă decât este, să fie admirată, elogiată chiar, așteaptă mesaje și telefoane de La mulți ani, sau și mai bine să primească flori de la colegi, prieteni, cunoștințe, așteaptă ca iubitul, soțul sau ce-o fi el să o surprindă cu cadouri, invitații în locuri cât mai deosebite, seri romantice speciale. Așteaptă ca însăși natura să o sărbătorească, să fie o vreme superbă, în așa fel încăt să poată să îmbrace rochia ei preferată, care de cele mai multe ori este de fapt achizitia făcută special cu o zi înainte. Se simte o mică regină și ar vrea ca toți să știe asta, și să se comporte ca atare. Dar. Întotdeauna trebuie sa fie și un DAR. Și nu mă refer la cadoul mult așteptat. De multe ori cei din jurul ei nu prea fac față acestor așteptări. Mai uită, mai greșesc, nu sunt foarte atenți la toate detaliile, poate pentru că sunt obosiți, stresați, etc. Și atunci… tragedie. Minunata zi devine un mic coșmar pentru ea și pentru cel care a făcut greșeala de a nu răspunde dorințelor ei, de cele mai multe ori neexprimate. Sau chiar dimpotriva, negate insistent. De cele mai multe ori, femeia îi spune deja cu câteva zile înainte respectivului că ea nu vrea nimic de 8 martie, că e doar o zi oarecare, să nu cheltuie banii pe prostii, etc. Deși în sinea ei gândește exact invers. Și atunci să vezi distracție, când săracul om ia de bună cele zise de ea. Și uite așa, de foarte multe ori se alege praful din minunata zi de 8 martie. Partea frumoasă e că aceeași poveste se repetă în fiecare an, și nimeni nu învața nimic din asta, totul întâmplându-se aproape identic.

Așa că, eu vă urez tuturor doamnelor și domnișoarelor, pentru ziua de 8 martie, La multi ani și să nu aveți așteptări. Și sigur ve-ti avea o zi perfectă, așa cum va fi ea.

23 Replies to “E ziua femeii, iar”

 1. Pentru că florile înfloresc
  în fiecare primăvară,
  Pentru că suntem tineri
  și iubim prietenia
  În numele ei
  și a tot ce-i frumos,
  Eu iți doresc fericirea! LA MULȚI ANI ȘI BUNI! DOR DE FEMEIE :-*

 2. La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
  Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
  Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
  Cu drag, Diana și Dan.

  1. Urarea voastra acopera toate variantele posibile si imposibile 😆 Va multumesc. La multi ani Dianei, si pentru amandoi o primavara superba.

 3. Desi a fost o zi complicata, care s-a terminat insa cu foarte bine, vreau sa-ti transmit gandul meu de noroc, sa fii insotita mereu de lumina,de prospetime si sa fii mereu, la fel de inspirata. Asta…pentru ca sa incazesti cu spiritul tau sufletele celor ce te citesc.
  La multi ani Dorule!

 4. Vad ca te pricepi la cum trebuie sa arate un 8 martie perfect. Cu toate lucrurile din imagine intreaga viata e perfecta 🙂
  La multi ani tie si tuturor femeilor! O viata perfecta!

 5. La multi ani!
  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•.¸¸.•.¸.•♪♫.•´Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¯`•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¸.•♪♫..   
  (ړײ)/¸.•´….•´¨¨))
  .«▓    ((¸¸.•´ ¸.•´.-✿
  ..╝╚ …✿. ✿….✿

 6. Eu chiar n-am asteptari,ca aici nu e bagata in seama ziua asta.Asa ca ii zic sotului de-a dreptul sa-mi ia un buchet de frezii sa simt si eu ceva de zi,de primavara,de ce-o fi,si gata 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *