Vreau credit

Azi este scadentă rata la bancă. Trebuie să ajung să o achit. Îmi aduc aminte când am luat acest credit, că am studiat ofertele de credite bancare ale mai multor bănci, am comparat avantajele și dezavantajele fiecăreia, am analizat comisioanele, dobânzile, costurile cu asigurările, în concluzie am comparat nivelul DAE, și așa am ales ce am considerat că este în avantajul meu. E drept că în avantajul meu ar fi fost să am resuresele necesare și să nu împrumut nici un leuț, dar uite că de multe ori suntem puși în situația în care trebuie să facem și asta. Și am avut ceva de alergat pentru a ajunge la băncile care am considerat că merită să le cer o ofertă. Și sunt convinsă că nu am ajuns la toate, poate dacă aș mai fi avut ceva timp să mai vizitez și alte bănci aș fi găsit o ofertă și mai bună.
Zilele trecute, vorbeam cu o colegă, proaspăt căsătorită, care îmi spunea că își caută apartament, dar că are nevoie de credit neavând toți banii necesari și i-am povestit despre umblătura mea pe la bănci, dar ea mi-a zis imediat că nu intenționează să procedeze la fel. Se pare că e mai informată decât mine. Așa am aflat că există posibilitatea de a face analiza ofertelor de creditare online, asta presupunând calcularea costurilor și a ratelor, compararea acestora între bănci, și chiar și aplicarea la creditul cel mai avantajos. Cât timp aș fi scutit eu dacă aș fi știut asta…
Dar nimic nu e pierdut, pentru că tot acolo găsesc și ofertele de credite de refinantare. Trebuie să mă mobilizez și să studiez cu atenție site-ul și sigur voi descoperi o variantă mai avatajoasă, și voi aplica online la o astfel de refinanțare. Orice reducere de costuri cu creditul înseamna mai mulți bănuți rămași la mine în buzunar :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *