Concurs, mare concurs … mic

Sunteţi invitaţi cu toţii să participaţi la un maaaare concurs, mic dar fascinant, intitulat Cartea Călătoare, la care puteţi căştiga un fabulos premiu, fantastic şi nemaipomenit (de la advertoriale mi se trage :-)), adică o carte, pe care o veţi primi, o veţi citi, şi o veţi da mai departe. Aşa cum am făcut şi eu. Ca sa spun povestea întreagă a cărţii călătoare, aceasta, Dragoste şi prietenie de Jane Austen, a plecat de la omulvaly, a ajuns la Pishky, de unde a aterizat la mine. Am citit-o, dar nu va dezvălui nimic (dar, e secret, găsiti detalii la omulvaly :-)), şi vă invit să vă înscrieţi la comentarii dacă doriţi să primiţi cartea.
carte
Dar staţi aşa, nu vă grăbiţi, voi vă înscrieţi, dar eu cum aleg câştigătorul… Habar nu am. Aşa ca vă invit pe voi să propuneţi o modalitate cât mai inedită de a selecta câştigătorul. Iar câştigătorul va fi exact cel care v-a propune metoda pe care eu o voi considera cea mai inedită. Chiar dacă nu va fi aplicată niciodată… cel puţin nu în acest concurs. Poate în unul viitor. Nu cred că am fost prea explicită, aşa că mă bazez pe voi…că veţi înţelege chiar şi ce nu am reuşit eu să explic.
Concursul se va încheia pe data de 1 mai 2013, aşa că grăbiţi-vă…
Căştigătorul va fi desemnat de subsemnata pe data de 2 mai 2013.
Nu ştiu dacă mai trebuie să fac şi alte menţiuni, nu mă pricep la organizat concursuri, şi cred că asta este deja clar pentru toată lumea.
Aşa că închei cu…. vă roooooog, vă roooooog… comentaţi 🙂

22 Replies to “Concurs, mare concurs … mic”

  1. Propun sa alegi câștigător pe cel ce-ți va compune o poezioara din 2, 3 strofe despre primăvară, concurs, cărți, soare, frumusețe, har, … și mai adaugă și tu câteva cuvinte… eu m-am împotmolit. 🙂

    1. Frumoasa idee, pacat ca nu ai cum sa te inscrii in concurs 🙂 Poate ajunge si cealata carte pe la mine candva… Sigur mi-a placut, nu avea cum altfel.

  2. Am mai citit despre autoare. Titlul cărții mă poartă adânc în sufletul meu și chiar aș vrea să o citesc. Poate că regula ar putea să plece chiar de la titlu…un comentariu original despre dragoste și prietenie. Felicitări pentru concurs, mai ales că este vorba despre o carte…cărțile sunt cei ma tăcuți și constanți prieteni. 🙂

  3. o regula buna ar fi sa spuna cineva o chestie asa mai inedita despre Jane Austen,o chestie pe care nu o gasesti pe Wikipedia…sa se vada ca sunt cititori de Jane Austen si isi doresc cu adevarat cartea..

  4. Mai dulce foc,Si mai bland chin,Decat al dragostei suspin,Un Rai de soare,Pe-al noptii iad intunecat, Viata, ce minuni ne-ai dat, Caci sunt femeie roditoare, Si prin iubire, mai las si alte vieti sub soare!…..Tema de concurs, parerea mea dupa cum se vede, cu si despre minunea aceasta care se numeste iubire! Bafta tuturor!

  5. Ca sa fiu mai explicita, sa fie ales castigatorul in functie de mesaju sau dragostea cu care scrie despre dragoste…..ceva de genul, orcum cred ca tu esti mai in masura sa iei decizia finala, popici si multumesc ca existi!

  6. Cum titlul cartii e Dragoste si Prietenie o regula de concurs ar putea fi ca fiecare participant ca scrie o scurta poveste despre “Dragoste si Prietenie” inspirata dintr-o experienta personala sau imaginara.

  7. Pare o carte foarte interesanta 🙂 Mi-ar fi plăcut ca cel care e desemnat câștigător, să fie cel care descrie cel mai bine locul unde și-ar dori să citească această carte….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *