Dor de tine

184226_537395502959777_282164905_n (1)

Mi-e dor de-o amintire ce-am rătăcit cândva

De-o clipă prea străină ca să fi fost a mea

De-un glas ce mă atinge cu albe inflexiuni

Încă mai cred că am trăit şi eu minuni.

 

Mi-e dor de-o înfiorare ce parcă m-a cuprins

Când? Nu mai ştiu. Poate a fost doar vis

Voi căuta amprenta în piele de s-a adâncit

Sărutului. Poate sarutul meu l-a născocit…

 

Mi-e dor de-o aşteptare. Nici ea n-a mai venit

Mi-e dor de-o înfrigurare ce n-a mai contenit

Să ardă ca seninul de dorul soarelui născut

Mi-e dor de tine. Odată, poate că te-am cunoscut.

 

17 Replies to “Dor de tine”

 1. Foarte frumoase versuri! Merg la suflet! Frumos ai spus despre “minunile trăite”. Sigur că da, fiecare om trăieşte propriile “minuni”, care rămân acolo, “lipite” de inimă…
  Un weekend frumos! 🙂

 2. Ce frumoasa poezie. Si mie mi-e dor de dorurile mele, pe care s-a asternut argintul din stele, mi-e dor de trecutele iubiri, de niste ani, dev ise vechi si de copilarie. Mi-e dor de clipa aceea cand i-am spus ca m-am indragostit. Si ce sa fac atunci cand imi e dor? Stii tu cumva?

   1. Si trece? Sau mi se intensifica sentimentul? 🙂 Ma gandeam la compresa pentru suflet ori o masina de dat timpul inapoi. Din astea.

    1. Eu ma gandeam la ce fac eu, si am zis ca poti incerca si tu :-). E ca atunci cand iti este foarte, foarte cald si bei un ceai fierbinte, pe moment se intensifica senzatia dar apoi se estompeaza… Si e nitel mai realist decat masina de dat timpul inapoi 😆

 3. Eiii…frumos !! Frumos spus Dor !!! Asa de frumos , ca- mi vine “sa dau cu cutitu ‘-n piatra” pentr-un suflet ce-l iubesc!!! Referindu-ma la el, stiu ca ne-am intalnit la o intersctie cu sens giratoriu,ne-am observat in graba si ne-am desenat,tot in graba , pe un geam cuvantul “te iubesc”.Doar ca atunci, n-am avut grija sa-l fi scris invers…de atunci …numai confuzii si durerea unui fapt pierdut si greu de recuperat !….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *