VIP Obssesion – plăcere la rang de artă

Întotdeauna am considerat că locuitorii capitalei sunt net avantajaţi faţă de cei din provincie. În capitală găseşti mereu cele mai bune piese de teatru, cele mai speciale concerte, spectacole de toate felurile, magazine şi restaurante deosebite, dar şi adevărate saloane de masaj erotic de lux. Deci posibilităţile de petrecere a timpului liber, de distracţie şi relaxare după o zi grea de muncă sunt cu mult mai numeroase, mai diversificate şi mai de calitate.

Asta nu înseamnă că cineva din provincie, care vine cu diverse treburi în Bucureşti, nu-şi poate găsi câteva ore libere ca să se relaxeze, mergând la un spectacol, la shoping sau la un salon de masaj erotic. Mai ales că aici există un adevărat salon de masaj erotic de lux, VIP Obssesion Bucharest, care oferă cele mai exclusiviste servicii, clientul având şi posibilitatea de a opta pentru efectuarea masajului chiar în camera sa de hotel, iar pentru bucureşteni şi la domiciliu, salonul fiind deschis non stop.

De fapt, ce este important la un astfel de salon, în aşa fel încât clienţii să fie cu adevărat mulţumiţi şi să revină oricând cu cea mai mare plăcere?

În primul rând personalul, care trebuie să fie cât mai profesionist posibil, cu un temperament şi o experienţă cât mai adecvate specificului salonului. La VIP Obssesion tot personalul este extrem de atent şi educat, începând cu hostesa, prima persoană din cadrul salonului cu care un client intră în contact. Plină de profesionalism, discreţie şi amabilitate aceasta va face tot posibilul să îl călăuzească în alegerea perfectă a masseuzei şi a tipul lui masaj care să i se potrivească cel mai bine.
Desigur importanţa cea mai mare la acest capitol o au chiar masseuzele. De ele depinde cel mai mult gradul de satisfacţie, de relaxare şi mulţumire a fiecărui client.
03La VIP Obssesion masseuzele sunt extrem de senzuale, de bine pregătite profesional, nu doar în arta masajului clasic ci şi în tehnici mai deosebite precum tantra, danish massage sau californian massage. Totodată fiecare maseuza VIP Obsession este un izvor de inspiraţie, de rafinament, de seducţie, care va face absolut totul pentru a încânta simţurile celor care trec pragul acestui salon de lux. Ele pot fi alese simplu, direct de pe site, existând o prezentare în imagini, extrem de atractivă, a tuturor modelelor angajate, toate având însă calităţile necesare pentru ca masajul să se transforme într-un festin de placere, un regal de emotii, un univers de perfecţiune!

Un al doilea factor, cel puţin la fel de important e tipul, sau tipurile de masaj practicate în salon. Cu cât mai diversificat cu atât mai bine. Pentru că fiecare client este diferit şi are nevoi diferite, care trebuiesc satisfăcute la cel mai înalt nivel. La VIP Obssesion masajul erotic a fost ridicat la nivel de artă. Fiecare tip de masaj prezentat în Colecţia VIP Obssesion a fost conceput pentru a conferi cele mai profunde senzaţii erotice şi a explora cele mai neobişnuite plăceri. Vorbim aici despre 12 tipuri de masaj speciale, cu accente uneori nebuneşti, putin obraznice, pealocuri sălbatice, întotdeauna senzuale, excitante, profunde. Şi acestea nu se adresează doar bărbaţilor, aşa cum bănuiesc majoritatea dintre noi, ci şi femeilor, sau chiar cuplurilor. Ce părere aveţi despre a apela împreună cu iubitul sau iubita dvs. la un astfel de masaj, pentru sărbătorirea aniversării voastre, de exemplu, într-un mod cu totul special, incitant, nonconformist, prin pătrunderea într-o atmosferă de petrecere veşnică, libertate şi încredere nelimitate? Toate acestea vă sunt oferite doar de pachetul de masaj erotic THE AROUSING VIP OBSESSION, copilul rasfăţat al colecţiei de masaj erotic VIP Obssesion, ghidul perfect pentru o călătorie de neuitat şi descoperiri incitante. Dar dacă nu aveţi răbdare până la prima aniversare, care este abia peste o lună, puteţi găsi cu siguranţă o mulţime de alte lucruri de sărbătorit…
Sau, un alt masaj cu totul special, conceput pentru femei este THE DOLCE ESSENCE VIP OBSESSION, o combinaţie de senzaţii nemaiîntâlnite, fiori, plăcere, atingeri senzuale combinate cu tehnicile revolutionare VIP Obsession de remodelare şi îndepărtare a ţesuturilor nedorite.
05Incitant, nu? E simplă alegerea între un masaj anticelulitic banal şi plictisitor făcut la un salon oarecare şi un astfel de masaj în care se combină utilul cu plăcerea dusă la extrem.

Durata masajului este şi ea foarte importantă, diversitatea fiind şi aici la fel de necesară. O durată unică este pe departe de a fi satisfăcătoare pentru toţi clienţii, aceştia fiind cu siguranţă diferiţi, timpul necesar pentru a elimina oboseala, pentru a putea intra în rezonanţă cu masseuza, pentru a fi pe deplin mulţumit fiind întotdeauna diferit. Astfel, la VIP Obssesion toate tipurile da masaj au durată variabilă, de 60, 90, 120 sau 180 minute.

Esenţială este politica privind discreţia, care pe lângă rafinament şi seriozitate formează trioul de valori al salonului VIP Obssesion. Totodată, Conceptul VIP Obsession are la bază: confidenţialitatea, inventivitatea şi satisfacţia clientului.

Foarte importante ar mai fi locaţia în care se desfăşoare activitatea salonului, amenajarea interioară modernă, luxoasă şi de bun gust, materialele folosite la masaj, care trebuie să fie de cea mai bună calitate, antialergice, cu sau fără arome, în funcţie de preferinţele clienţilor. Muzica trebuie să fie stimulatoare, cu ritmuri şi sunete fascinante, şi doar la VIP Obssesion toate acestea au fost ridicate la rang de artă. Nici un detaliu nu a fost lăsat deoparte, dimpotrivă, din mici detalii s-au realizat efecte uriaşe oferind astfel tuturor o experienţă erotică de neuitat.

VIP Obssesion, cel mai exclusivist, cel mai inovativ salon de masaj erotic din Bucureşti – România.

VIP Obssesion – răsfăţul VIP pentru trupul şi pentru sufletul vostru.

12 Replies to “VIP Obssesion – plăcere la rang de artă”

  1. Interesant ! Sunt momente in care poti avea nevoie..Mai ales cand ploua! Dar alte retete mai pe posibilitati, n-or fi?

  2. Domnisoarele din imparatia artei masajului te vor extazia cu soapte tandre si atingeri senzuale. Vino si lasa-te vrajit de frumusetea noastra. Pentru mai multe detalii ne poti contacta non-stop in Bucuresti la: 0720331177 http://www.HotAngels.ro HotAngels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *