Despre bilete de avion

Românii călătoresc în străinătate din ce în ce mai mult. În scopuri turistice, de afaceri sau familiale, în vizită la prieteni sau rude, sau deplasându-se la locul de muncă aflat în străinătate, sau pentru studii. Distanţele sunt lungi, iar varianta călătoriei cu avionul a devenit din ce în ce mai uzuală, fiind de departe mult mai comodă, mai scurtă ca durată, şi chiar şi mai ieftină dacă ştii cum şi de unde să-şi procuri biletele de avion. Preţurile au scăzut în ultimii ani, sunt multe companii aeriene low cost, sunt oferte promoţionale, reduceri, în aşa fel încât să-ţi permiţi o călătorie comodă şi plăcută cu avionul în locul unui drum lung şi extrem de obositor cu maşina sau cu autocarul.
Poţi să-ţi cumperi astfel, extrem de uşor, biletele de avion de pe un site specializat numit chiar asa: Bilete de avion. Dar să nu crezi că acolo găseşti doar biletele de avion. Mai mult de atât, ei îţi pun la dispoziţie toate instrumentele şi informaţiile necesare pentru ca viitoarea ta călătorie să se desfăşoare fără surprize. Atfel, după alegerea companiei aeriene, şi efectuarea rezervării, după plata biletului cash, direct la agentie, prin transfer bancar sau depunere de numerar in contul agentiei, după emiterea biletului electronic, poţi să-ţi vă faci singur check-in-ul online, alegându-ţi locul preferat în avion şi să îţi imprimi cartea de îmbarcare.
Apoi, poţi afla informaţii extrem de importante despre bagaje, întrucât cantitatea de bagaje acceptata la cala diferă în funcţie de compania aeriană şi de ruta pe care calatoriţi (Europa, Asia, SUA, etc).
Mai poţi afla informaţii despre: transport animale, parcare Aeroport Otopeni, Aeroportul Otopeni, informaţii viză, hartă aeroporturi.
De exemplu aşa arată harta pusă la dispoziţie de siteul Bilete de avion pentru Paris Charles de Gaulle Airport.
cdg
Şi dacă alegi să cumperi bilete tarom , pot să îţi spun că sunt oferte foarte tentante, ca de exemplu, un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse Iasi – Bologna 120 EUR sau Bucuresti – Istanbul 123 EUR sau Bucuresti – Viena 114 EUR, şi multe altele.
Nu îţi rămâne decât să intri pe Bilete de avion şi să îţi alegi destinaţia preferată.

6 Replies to “Despre bilete de avion”

  1. Sfatul meu pentru turisti si mai ales pentru cei care vor sa faca doar un city break, sa viziteze cate un oras european la sfarsit de saptamana: e bine sa te uiti si peste costurile transferului din si de la aeroport in zona in care vrei sa ajungi.
    O prietena a avut surpriza sa plateasca mai mult pe biletul de tren care-o ducea dintr-un land in altul in Germania- decat pe biletul de avion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *