Despre romane crestine

Romanele crestine au teme precum iubirea intre copii si parinti, iubirea in cuplu, dezbat despre asteptare implinita, despre amintiri placute, despre promisiuni implinite si despre pamantul fagaduintei si despre nepieritoarea bucurie a sentimentului cel mai pur, a iubirii. Sunt romane placute de citit, pentru o seara placuta, relaxata, in care vrei sa-ti petreci timpul liber incarcandu-te pozitiv. Decat sa te uiti la televizor, unde cu siguranta, indiferent daca te uiti la stiri sau la un film, vei vedea multa violenta, ura, crime, violuri, etc. aproape totul fiind negativ si neplacut mai bine citesti o astfel de carte in totalitate pozitiva.
Scriitorii de romane crestine pe care ii puteti gasi aici sunt: Francine Rivers, Janette Oke, Karen Kingsbury, Kim Vogel Sawyer si Lynn Austin. Acesti autori si multi altii (care momentan nu sunt pe stoc – un neajuns care se va remedia in cel mai scurt timp posibil) scriu romane cu suflet, romane cu mesaj crestin si care va vor imbia la iubire si respect.
product_9557
De exemplu Aproape ca-n Rai da Chris Fabry despre care in Publishers Weekly se spune ca este “O poveste ce te farmeca… romanul lui Fabry ii va surprinde pe cititori in cel mai placut mod cu putinta.”, sau in Author’s Choice Reviews se spune ca este “Un roman al cautarii sufletesti, al explorarii adancurilor inimii, ce-l captiveaza pe cititor de la prima pana la ultima pagina.”
Un mic citat din carte:
“Cred ca viata unui om poate fi rezumata in cateva cuvinte, dar pentru a pune la locul lor toate piesele care lipsesc, simt nevoia sa astern pe hartie aceasta poveste. Sau poate ca voi reusi sa-i conving pe oamenii care ma cunosc drept un singuratic ca in spatele a tot ceea ce mi s-a intamplat se afla o ratiune. Insa n-o fac pentru cei dinafara care vor sa priveasca inauntru. O fac pentru mine.”
Tot aici basiti si biblii continand Vechiul si Noul Testament, cu titluri si trimiteri, cu text pe doua coloane si coperta cartonata, in editii de lux, cu coperta moale sau din carton, editii de buzunar, format mic sau foarte mari, editii pe intelesul copiilor, editii bilingve sau numai in limba engleza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *