Lumea auto

Pentru ca tot vorbeam intr-un articol precedent despre masini, m-am gandit sa caut o solutie optima si pentru achizitionarea pieselor auto atat de necesare. Si am gasit. Comod, ieftin, si la indemana: Lumea-Auto.ro. Iata avantajele sale:
1. Lumea-Auto.ro este certificat Trusted.ro
In noiembrie 2012 lumea-auto.ro a devenit primul magazin online de piese auto certificat Trusted.ro si este o dovada a faptului ca magazinul este aliniat la standardele din Romania si chiar din Europa.
2. Profesionisti la dispozitia ta (Live Support Online, Mail, Telefon)
Toate comenzile se confirma telefonic cu reprezentantii firmei, nu doar se aproba comenzile, ci se verifica efectiv toate. Exista integrat pe site si un CHAT online, pentru a comunica live cu clientii. De asemenea, sunt publice si numerele de telefon (031.437.87.77). Angajatii sunt prompti si bine documentati despre toate felurile de piese auto si multe alte accesorii. Acestia or sa va ajute la toate neclaritatile voastre asupra unei comenzi sau a modului/ timpului de livrare.
3. Date stocate – comenzi ulterior cu un click!
Imediat dupa ce ti-ai creat contul pe site, toate informatiile necesare livrarii comenzilor tale sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi. De asemenea ai posibilitatea sa repeti ultima comanda facuta pe site si atunci singurul lucru ce trebuie sa-l faci este sa apesi butonul “Repeta comanda!”. Practic faci totul cu un singur click.
4. Garantii la produse
Produsele comercializate sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului.
5. Garajul meu. Inca un concept unic marca Lumea-auto.ro
Ai facut o cautare de piese pentru un anumit model de masina pe site? Atunci ai posibilitatea sa salvezi masina la tine in garaj. Garajul meu este o sectiune aparte in cadrul “Contului meu”. Masina odata salvata va ramane in garaj la tine si odata autentificat nu va mai fi necesar sa o cauti din nou. Tot aici vei putea sa-ti introduci urmatoarele date: dimensiuni anvelope si dimensiuni jante.
6. Te abonezi la newsletter, ai cadou 10 RON la prima abonare
7. Plata cu cardul + Plata cu cardul in rate (Bonus Card)
8. Transport gratuit pentru comenzile peste 500 RON
9. Livrare si sambata
10. Concursuri lunare pentru clienti
Ai cumparat de de pe site in decursul unei luni, esti automat inscris la tragerea la sorti lunara unde poti castiga un curs de conducere defensiva la Napoca Rally Academy de o zi. Exista de asemenea concursuri si pe Facebook si pe blog.
Ce-ti poti dori mai mult pentru tine si masina ta?

4 Replies to “Lumea auto”

  1. Acum aproximativ un an de zile am scris si eu pentru prima data despre lumea-auto.ro, am primit un tricou si acum fac a doua vizita de atunci pe acest magazin si vad o schimbare foarte buna. Bravo pentru articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *