Mezamir prezinta noile epilatoare Panasonic

Epilatorul, un produs atât de necesar oricărei femei. După părerea mea, ca un epilator să fie cu adevarat bun, trebuie să aibă unele calităţi absolut obligatorii: să nu doară mai tare decat o măsea stricată în procesul de depilare (glumesc desigur, ideea e că nu prea e posibil sa nu doară chiar deloc, dar să fie suportabilă acea durere), să îndepărteze şi firele foarte scurte, până la cele aproape invizibile pentru ochiul liber, dar pe care ochiul posesoarei (si numai al ei) cu siguranţă îl va vedea…, să aiba baterie reîncărcabilă, astfel încât să nu fii legată de priză şi să ajungi să te depilezi în cele mai nepotrivite locuri şi poziţii, să fie eficient, astfel încât depilarea să nu dureze veşnic ci un timp rezonabil în funcţie de zona de lucru, etc.

Dar iată că, în februarie anul acesta, Panasonic a lansat două serii noi de epilatoare – seria de intrare ES-EU, compusă din modelele ES-EU20 şi 10, şi o serie mai avansată ES-ED, formată din modelele ES-ED90, 70, 50 şi 20. In Romania Panasonic este reprezentata de Mezamir – Magazin Panasonic Bussines.

Pe langă cerinţele de mai sus se pare că aceste epilatoare sunt mult mai performante fiind reîncărcabile şi fără fir, permit o depilare udă/uscată şi pot îndepărta chiar şi cele mai scurte fire de păr, pentru un rezultat mai fin, de lungă durată. Acestea conţin pensete dispuse pe un disc – gama ES-EU are un disc simplu, cu 24 pensete; iar modelele ES-ED au un disc dublu, cu 48 pensete, oferind o eficienţă mărită, epilare mai rapidă şi rezultate perfecte.

Partea cu epilarea la duş sau în cadă, existenta la toate aceste noi epilatoare lansate anul acesta, este foarte interesantă, eliminând astfel timpul suplimentar necesar curăţării firelor de păr epilate. Pentru un rezultat şi mai eficient, dar delicat, în cadă sau la duş, puteţi aplica pe discurile ude o cantitate mică de săpun de corp pentru a crea o peliculă de spumă pe măsură ce discurile se rotesc, ridicând astfel firele de păr, pentru a le putea prinde şi îndepărta mai uşor. Mai mult, spuma protejează pielea de acţiunea directă a pensetelor şi previne uscarea acesteia după epilare, nivelul de iritare a pielii fiind astfel şi el redus.

Iata, de exemplu, Mezamir are in oferta Epilatorul Panasonic ES-ED70-G503, cu următoarele specificaţii:

 

ES-ED70-G-500x500

– cap flexibil 60° sporește și optimizează performanța tuturor celor 48 de pensete
– epilare: umed, uscat, spumă moale
– LED-uri indicatoare de acumulator
– durata epilare de până la 40 min.
– 3 capuri interschimbabile (brațe și picioare, axile, aparat de ras)
– 2 viteze.

Preţul acestui produs este 393 lei, rezonabil pentru toate minunile pe care poate să le facă pentru pielea noastră. Mezamir e nepretuit pentru orice femeie.

One Reply to “Mezamir prezinta noile epilatoare Panasonic”

  1. Dermalift Medical Spa ofera tratament de epilare definitiva cu laser.Principalul avantaj al tratamentului cu laser este acela ca se poate controla cu exactitate cat anume din stratul de la suprafata pielii este indepartat, ceea ce nu ar fi posibil prin metodele clasice de peeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *