Noile tablete VIVA de la Allview

Acum doar cateva zile, mai precis pe data de 22 iulie 2013, Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, a lansat gama de tablete Viva. Primele tablete din aceasta serie sunt Viva Q7 şi Viva Q8, care au la bază procesoare Quad Core. Acestea se remarcă printr-un design atrăgător şi elegant, fiind cele mai subţiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele dispozitive au display IPS şi rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.
Dar sa vorbim despre fiecare in parte.
img_produs_1
Displayul IPS de 7,9” al tabletei Viva Q8, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma şi realiza fotografii în acelaşi timp. Descoperă o mulţime de funcţii captivante precum Fast Snap ce îti oferă posibilitatea de a captura 10 fotografii pe secundă sau Time Lapse care poate fi folosită pentru a construi o poveste din cadre preluate pe o durată mai lunga de timp. Apoi, Day Dream, Fotografiere Panoramica şi posibilitatea de a realiza fotografii în timpul filmării îţi stau la dispoziţie.
Cu Viva Q8, se deschide în faţa ta o lume întreagă de aplicaţii şi jocuri – prin magazinul preinstalat ai acces la sute de mii. În plus, ai o mulţime de alte funcţii folositoare preinstalate, ca Player-ul 4K ce-ţi oferă previzualizare video şi Floating window, Antivirusul Bitdefender sau Office Viewer. Diagonala de 7,9″ oferă o suprafaţă generoasă de vizualizare şi în acelaşi timp îti asigură mobilitatea de care ai nevoie – fiind dimensiunea ideală pentru o tabletă.

img_produs_2
Viva Q7, cea de-a doua tabletă din gamă, este dotată cu un ecran IPS LCD de 7’’,cu o rezoluţie înaltă de 1024×600 pixeli. Decodarea video se face la o rezoluţie 4K (3840x2160p), facilitând vizionarea de filme şi videoclipuri cu o calitate ridicată a imaginii. Funcţiile fundamentale pe care le cauţi într-o tabletă se îmbină armonios într-un design compact şi super slim – viteză remarcabilă, display luminos în culori vii, jocuri cu o grafică uimitoare şi functii utile datorate celui mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean 4.2.2.
Dispunând de un procesor Quad Core ce ruleaza la o frecventa de 1 GHz, Viva Q7 face faţă cu usurinţă tuturor nevoilor tale de browsing şi multitasking. Datorita procesorului grafic Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee, vei putea rula cu usurinta jocuri 3D sau fisiere multimedia. Memoria RAM de 1GB îţi oferă viteza necesară procesării tuturor informaţiilor, iar memoria flash de 8GB (extensibilă până la 32 prin microSD card) îţi asigură spaţiul de stocare necesar.

Viva Q7 te va incânta cu formele elegante şi designul ultra slim. Display-uleste unul dintre cele mai subtiri de tip IPS, iar distanţa mică dintre acesta şi touchscreen a condus la obţinerea unui design ultra slim de doar 7,5 mm grosime. Astfel, e mai usor de manevrat, iar fiecare utilizare devine o experienta mai placuta.
Tabletele Viva Q7 şi Q8 pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 599, respectiv 799 lei.
Iata si prezentarea video a celor doua noi produse:

2 Replies to “Noile tablete VIVA de la Allview”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *