Vine toamna, vine scoala

Fiul meu a terminat clasa zero si acum este, la fel ca toti copii, in vacanta, cea mai fericita perioada a anului. In fiecare zi merge in parc, in doua runde, una dimineata cu bunica, in parcul Cancicov (sa nu ma intrebati de ce parcul central al orasului se cheama asa ca habar nu am), iar seara cu mine in parcul de la Catedrala. Cu bicicleta, trotineta, skateboardul sau ce-o mai fi.
Dar deja jumatate de vacanta s-a cam dus, si se apropie toamna si odata cu ea noul an scolar, in care vom fi in clasa I-a. Si va trebuie sa ne pregatim serios. Va trebuie sa cumparam uniforma scolara, incaltaminte adecvata, trening, si bineinteles rechizite scolare, etc. Si cum mie nu imi place sa ma las pe ultimul moment, am inceput deja sa caut, mai ales ca acum gasesc cele mai bune produse la preturi convenabile, iar oferta este inca variata. Si cum m-am obisnuit de ceva timp sa cumpar multe din cele necesare mie din online, m-am apucat de cautat in primul rand rechizitele necesare. O sa va spun si voua ce am gasit ca poate va va folosi pentru copii vostri.
De exemplu daca vreti sa cumparati caiete online gasiti aici o mare varietate de astfel de produse, de toate tipurile si dimensiunile, cum ar fi: Caiet matematica A5 48 file la 2.8 lei fara TVA, Caiet A5 40 file coperta lacuita Blasetti la 1.70 lei fara TVA, Caiet A6 40 file One Color Blasetti la 1.98 lei fara TVA, Caiet A4 40 file coperta lacuita Blasetti la 3.02 lei fara TVA, etc.
In ceea ce priveste celelalte rechizite, puteti gasi absolut orice, de la creta, la blocuri de desen, seturi de pensule, creioane colorate, carioci, hartie color, plastilina, burete scolar, acuarele, carton color creponat, si multe altele.
Va doresc spor la cumparaturi.

2 Replies to “Vine toamna, vine scoala”

  1. De ce Parcul Cancicov nu se cheamă altfel?
    Bune preţurile, dar sunt din online. Unde mai este bucuria copilului să îşi aleagă, el singur, cu mânuşiţele lui nerăbdătoare, caieţele, culori, etichete, acuarele, bloc de desen etc!!!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *