S-a deschis Bilancia Shop

Despre Bilancia v-am mai vorbit şi altă dată. Vă spuneam atunci că este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activează în sectorul distribuţiei de utilaje şi accesorii pentru industria ospitalităţii. Dar acum vom vorbi despre noul magazin online Bilancia Shop. Dacă aveţi o afacere în domeniul gastronomiei oricum ştiţi deja despre acest magazin. Pentru că este singurul cu adevărat pregătit să vă ofere tot felul de accesorii bucatarie şi absolut tot ceea ce aveţi nevoie în afacerea voastră. Astfel, indiferent dacă aveţi un bar, un restaurant, un magazin alimentar, o cofetărie-patiserie, o pizzerie, sau orice altceva din domeniul alimentaţiei publice, găsiţi aici tot ceea ce aveţi nevoie:
– Ustensile bucătărie,
– Cuţite,
– Echipamente de lucru,
– Depozitare şi transport,
– Tacâmuri inox,
– Pahare,
– Gastro,
– Servire,
– Etc
Puteţi găsi cele necesare vouă, în funcţie de denumirea produsului, având buton de căutare pe site, sau în funcţie de producător, de exemplu FISKARS, pentru care exista o categorie de produse specială. La fel pentru mixerele KITCHENAID sau pentru blenderele BLENDTEC, lista porducătorilor de renume fiind extrem de mare, având pe site şi posibilitatea de a căuta produsele necesare după producător.

Blender_Total_Bl_5199f086ecc34

Şi pentru că am scris mai sus despre Blendere Blendtec, pot să vă spun că acestea sunt cu totul speciale fiind de fapt nişte multifunctionale “totul-in-unul” care acopera o gamă largă de produse pentru care pot fi utilizate: milkshake-uri, piureuri, granita, sucuri proaspete, îngheţată, cappuccino, margarita, supe, sosuri, dressing-uri, salsa, inclusiv aluat de pâine şi multe altele. Acesta este prevăzut cu o cana cu formă pătrată din policarbonat GE Lexan® uşoara şi foarte rezistentă cu o capacitate de 1,89 litri, cu gradaţie până la 1 litru, capacul etanş din cauciuc flexibil permite ca ingredientele să fie adăugate prin deschiderea centrului și aburului să iasă atunci când se amestecă lichide fierbinţi, lame din oțel inox cu dimensiunea de 76 mm ce pot procesa chiar şi cele mai dure ingrediente pentru a ajunge la fineţea dorită, viteza de rotaţie a lamei 29.000 rpm, panou frontal de comandă controlat cu microprocesor, 25 de cicluri pre-programate, din care 4 cu o singură atingere, display albastru LCD pentru afişarea ciclurilor, motor puternic cu cuplare directă, alimentare 230 V, putere 1,56 kW, pachetul cuprinde un DVD şi o carte de reţete bonus. Nu cred că există ceva mai performant de atât în acest domeniu.
Poate fi ales chiar şi în funcţie de culoare, alb, negru sau roşu, în aşa fel încât bucătăria voastră sau a restaurantului vostru să arate perfect. Preţul este pe măsura a ceea ce ştie şi poate să facă acest blender 3 519.12 lei inclusiv TVA.
Bilancia Shop, magazinul online de accesorii de bucătărie preferat.

2 Replies to “S-a deschis Bilancia Shop”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *