O nouă lansare Allview, A5 Duo

00_poza-principala

Da, este adevărat, la Allview are loc o nouă lansare, chiar astăzi 20 august 2013, la Braşov. De data aceasta este vorba de un smartphone dual SIM , A5 Duo, destinat în special tinerilor. Acesta înlocuieşte modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescută a bateriei şi o versiune mai nouă a sistemului de operare Android.

Avantajele acestui nou model de telefon şi preţul extrem de atrăgător sunt ingredientele care îl vor face să fie preferatul tinerilor şi tuturor celor care îşi doresc un telefon echipat pentru divertisment.

Astfel, A5 Duo este dotat cu un procesor Dual Core de 1,2 GHz, astfel încât aplicaţiile rulează mai rapid. Cu tehnologia HSDPA+ care permite viteze de download de până la 21,6 Mbps streamingul video se va realiza rapid şi aplicaţiile se descarcă într-un timp mai scurt.

Memoria RAM de 512 MB oferă viteza necesară procesării tuturor informaţiilor, iar memoria flash de 4GB ce poate fi extinsă cu un card microSD de pâna la 32 GB asigură spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme şi muzică. În plus, procesorul grafic Mali400 facilitează rularea fluentă a jocurilor şi aplicaţiilor.

Allview A5 Duo rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reactie a aplicatiilor şi o tranziţie mai rapidă între ecrane.

02_display

Totodată, displayul generos de 4’’, camera foto de 3,2 MP, dotată cu flash, funcţia de fotografiere panoramică şi detectare facială, precum şi autonomia bateriei care rezistă până la 8 ore în condiţii de funcţionare continuă, până la 10 ore în convorbire sau la 10 zile în stand-by, te vor încânta cu siguranţă, şi vor face utilizarea acestui nou smartphon extrem de plăcută.

Având în vedere că eu utilizez deja un smartphone Allview A4ALL, de care sunt extrem de mulţumită, sunt convinsă că noul model, mult mai performant datorită noilor tehnologii înglobate, va aduce posesorului mult timp de calitate petrecut ascultând muzica preferată, distrându-se cu jocurile favorite, fotografiind cele mai frumoase momente din viaţa sa, sau fiind aproape de toţi prietenii săi prin intermediul aplicaţiilor de social media.

Cu alte cuvinte, cu A5 Duo nu te vei plictisi niciodată pentru că ai sute de aplicaţii captivante care aşteaptă să fie descoperite. Încearcă-le şi evadează din monotonie.

 

 

2 Replies to “O nouă lansare Allview, A5 Duo”

  1. Urmăresc cu interes, de ceva vreme, produsele Allview şi văd că sunt din ce în ce mai bune şi câştigă încrederea multor clienţi. Iar dacă tocmai ne recomanzi un produs Allview nou, iar tu chiar foloseşti un smartphone al acestei mărci, sunt şi mai interesat. Sper să-mi cumpăr pe viitor unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *