Noi lansări Allview: smartphone-ul H2 Qubo si tableta VIVA H8

Asa cum ne-am obişnuit în ultima vreme, la Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, a avut ieri o noua lansare de produse: smartphone-ul Allview H2 Qubo şi tableta Allview VIVA H8, dar şi lansarea, în premieră în România, a tehnologiei inovatoare Smart2View. Această nouă tehnologie permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display.  Începând din data de 22 iulie 2013, aceasta este a treia lansare importantă de la Allview, prima referindu-se la tabletele Viva Q7 şi Viva Q8, a doua la smartphonul dual SIM A5 Duo, iar, la lansarea de ieri, la o nouă tabletă din gama Viva, şi la un exceptional smartphone: H2 Qubo.

03_Business

Ca să le luăm pe rând, tableta VIVA H8 care are acelaşi design super-slim si elegant, acelaşi procesor puternic şi display generos, ecranul în culori vii şi cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean ca şi tableta VIVA Q8, lansată pe data de 22 iulie 2013. Dar, în plus faţă de aceasta, H8 oferă conectivitate 3G, Bluetooth si GPS. Ce ţi-ai putea dori mai mult? Atunci cand călătoreşti cu maşina, poţi transforma tableta în GPS, ai posibilitatea de a transmite şi primi apeluri prin funcţia Call Function, care transformă tableta în telefon, poţi conecta tableta cu uşurinţă la dispozitivele utilizate în domeniul profesional, cum ar fi tastaturile wireless sau multifuncţionalele. Apoi, graţie tehnologiei inovatoare Smart2View introdusă de Allview în premieră în Romania, poţi transfera cu uşurinţă conţinutul dorit de pe tableta ta VIVA H8 pe orice televizor cu port HDMI.

Despre designul aceteia nici nu are rost să mai vorbim, este pur şi simplu fermecător. Displayul IPS LCD cu o diagonală de 7,9’ este atât de generos încât poţi vizualiza fotografii, filme şi videoclipuri şi poti citi şi edita cu uşurinţă documente. Sunt atât de multe de spus despre acest nou gadget încât aş umple cu siguranţă câteva pagini bune.

03_Video-Audio

Dar să vorbim şi despre smartphone-ul dual SIM H2 Qubo. Acesta este echipat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB, procesor grafic Power VR SGX 544 şi cameră foto OV 5647 de 5MP. Telefonul dual-SIM rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

La fel ca şi tableta H8, H2 Qubo este dotat cu o cameră foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus, cu care poţi realiza fotografii de vis şi poţi face înregistrări video HD, telefonul având şi capacitatea de rulare video HD.

Pe smartphone-ul H2 Qubo este instalată aplicaţia AllClick, cu ajutorul căreia, iti poti seta shortcut-uri către aplicaţiile tale preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fără a mai fi nevoit să intri în meniu.

Totodată cu H2 Qubo, ai zeci de aplicaţii utile care te ajută să-şi protejezi telefonul, să îi asiguri bateriei o autonomie sporită şi să economiseşti timp atunci când realizezi actualizări de software.

Şi cu noua tehnologie Smart2view imaginile de pe smartphone-ul sau tableta Allview pot fi acum vizionate pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display, fie că este vorba despre jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing sau apeluri video în reţelele de socializare.

Chiar, ce ţi-ai putea dori mai mult?

2 Replies to “Noi lansări Allview: smartphone-ul H2 Qubo si tableta VIVA H8”

  1. Sunt tare activi cei de la Allview. Lansare după lansare şi produse tot mai performante. Aseară am admirat la Germanos un P5 Quad şi m-a încântat mult de tot. Bravo lor!

    O zi frumoasă! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *