O nouă lansare – tableta Allview 2 Speed Quad

Am aflat dintr-un comunicat de presă că Allview a realizat performanţa de a desfăşura azi 19 sept. 2013 evenimentul de lansare a unui nou produs: tableta Allview 2 Speed Quad. Am citit cu mare atenţie informaţiile din comunicatul de presă şi de pe pagina Allview şi chiar am rămas impresionată de ce poate să facă această tabletă comparativ cu preţul extrem de convenabil.

Dar să încep cu preţul, acesta fiind de regula un criteriu important cand fac o astfel de achiziţie. Am aflat că există doua preţuri, şi anume:
– 649 lei
– 749 lei împreună cu adaptorul wireless display Smart2View.

tableta allview

Dar să vedem de ce am cumpăra o astfel de tabletă.

  1. Pentru puternicul procesor Quad Core Cortex A7 de 1 GHz care facilitează rularea rapidă a jocurilor şi aplicaţiilor cu un consum redus de energie.
  2. Pentru funcţia Fast Boot care te ajută să caştigi timp pentru că permite pornirea tabletei în doar 5  secunde.
  3. Pentru funcţia Dual Display. Conectând device-ul prin adaptorul Smart2View la un televizor cu port HDMI, poţi vizualiza, cu ajutorul player-ului 4K preinstalat şi a funcţiei Dual Display, două conţinuturi diferite: filmul preferat pe televizor, iar tableta rămane disponibilă pentru a accesa orice altă aplicaţie.
  4. Pentru display-ul de 8’’ care îţi oferă o suprafaţă generoasă pentru a vizualiza imaginile, clipurile şi filmele tale preferate.
  5. Pentru autonomia de până la 7 ore în condiţii de utilizare continuă şi până la 18 zile în stand by.
  6. Pentru cele doua camere foto-video.  Şi pentru funcţiile functia Fast Snap care îţi oferă posibilitatea de a realiza 10 fotografii pe  secundă şi Time Lapse prin care poţi fi creativ construind o poveste din cadre preluate pe o durată mai lungă de timp.
  7. Pentru conectivitatea Wi-fi, conectivitatea PC prin micro-USB si posibilitatea de conexiune 3G prin modem.
  8. Pentru sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean cu ajutorul căruia te vei bucura de o experienţă      placută de browsing, optimizarea autonomiei bateriei şi timpi scăzuţi de reacţie.
  9. Pentru multe alte aplicaţii preinstalate, precum: Antivirusul Bitdefender, Office Viewer, AllClick,  etc.

Oricum, Performanţele tabletei 2 Speed Quad au fost dovedite de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde device-ul a obţinut peste 20.000 de puncte, aşa că sigur satisfacţia cumpărătorului va fi maximă.

Ce zici? Te-am convins?

2 Replies to “O nouă lansare – tableta Allview 2 Speed Quad”

  1. M-ai convins, dar am deja două tablete Allview acasă. Sunt curios dacă s-au pus la punct în ceea ce priveşte autonomia bateriei, şi chiar ţine până la 7h. Modelele vechi nu duc mai mult de 2+2.5h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *