Tot despre adidas

Aşa cum spuneam într-un articol recent, eu port cu cea mai mare plăcere încălţăminte sport, gen adidas. Îi port atât în cursele obişnuite pe la cumpărături la supermarketuri sau în piaţă, cât şi în călătorii, la munte, în orice situaţii în care am mult de mers pe jos şi trebuie să mă simt cât mai confortabil. Desigur că şi la sală tot adidaşi prefer să încalţ, mai ales că la banda de alergat chiar sunt recomandate doar astfel de încălţări cu talpa groasă, cu aderenta buna, altfel existând riscul de accidente. Jogging prin oraş nu fac, dintr-o multitudine de motive, care sunt valabile, mai mult ca sigur pentru majoritatea românilor. Gen: câini vagabonzi, lipsa unor spaţii amenajate şi sigure, lipsa de educaţie a multora dintre conaţionali, care de cele mai multe ori comentează, claxonează, sau gasesc alte modalităţi inedite de exprimare care să te facă să renunţi urgent la astfel de sport, atât de binefăcător de altfel.
E drept, că din mai anul asta când am reuşit să mă aranjez cu o entorsă de gradul III la glezna dreapta, nu mai merg la sala, având şi acum dureri dacă forţez chiar şi foarte puţin glezna, de banda de alergat nemaifiind posibil să mă apropii măcar. În schimb, nu mai pot purta nici tocuri, aşa că folosesc şi mai mult încălţăminte sport, cu talpă joasă şi comodă, gen tenişi, balerini, scarpi, etc… in sezonul cald, şi adidaşi, sau ghete fără toc în perioada rece. Sper totuşi să-mi revin cât mai curând şi să-mi pot relua activităţile obişnuite, şi mai ales tocurile…. chiar îmi e dor de ele… 🙂
De regulă port adidaşi la trening, dar asta doar la sală şi dacă merg la munte, în rest la blugi, la orice altă ţinută nu văd cum s-ar potrivi astfel de încălţăminte. Dar cum jeanşii fac parte din ţinutele mele preferate, combinaţia adidaşi + blugi esta una super purtată de mine.
Şi băiatul meu, care are 8 ani, tot încălţăminte sport poartă, dar nici nu s-ar putea altfel având în vedere că el e mai mereu cu bicicleta sau cu skateboardul, şi chiar e necesar să fie încălţat cât mai sport.
Voi purtaţi adidaşi? Dacă da, la ce ţinută şi in ce context?

2 Replies to “Tot despre adidas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *