Soul by Allview

Vă spun sincer că m-a uimit. Ştiu ce o să ziceţi, că e doar un telefon.  Ei bine, nu e doar un oarecare telefon, e Allview X1 Soul, care pe lângă caracteristici care încorporează cea mai înaltă tehnologie, are unele funcţii atât de ingenioase încât chiar rămâi uimit.

Dar să vedem. N-o să intru în detalii despre designul unibody, displayul japonez JDI IPS full HD, camera foto principala de 13 MP, camera secundara de 5 MP cu funcţii inteligente,  cei 2 GB memorie RAM şi 32 GB memorie flash, amplificatorul audio Yamaha, sunetul prin căşti optimizat prin sistemul DTS, Gesture Control, etc. Deja doar înşiruirea lor spune totul.
X1 Soul - Poza Profil_500x500

Mai degrabă vreau să vă vorbesc despre funcţiile sale ingenioase. Ce ziceţi despre Smart answer prin care poţi răspunde sau poti refuza un apel mişcând mâna în sus sau în jos deasupra ecranului, pentru momentele în care nu poţi atinge telefonul cu mâinile?

Dar despre Pauza inteligenta prin care un video se opreşte atunci când dispozitivul detecteaza că privirea ta nu mai este îndreptata către ecran?

Cu siguranţă vă va uimi şi modalitatea de Vizualizare imagini prin care poţi trece de la o imagine la alta mişcând mâna deasupra ecranului în dreapta sau în stânga, fara a-l atinge.

Până şi la capitolul securitate avem posibilităţi uimitoare. Astfel, prin:

– Guest mode: dacă îţi partajezi telefonul cu alţi utilizatori, funcţia îţi permite sa realizezi un ecran Home pentru invitat. Aici sunt afişate numai aplicaţiile a căror utilizare este permisă şi altcuiva. Îţi poţi seta un wallpaper diferit pentru fiecare mod în parte.

– Personalizare deblocare ecran: poţi proteja telefonul împotriva utilizarii neautorizate prin crearea unui model personal de deblocare a ecranului sau prin comandă vocală.

Având în vedere că este compatibil şi cu Smart2View, prin integrarea funcţiei Wireless Display, conţinutul smartphone-ului poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizând adaptorul Smart2View. Dispozitivul redă de pe smartphone atât conţinutul video cât si cel audio.

Iar surprizele nu se opresc aici: smartphone-ul vine la pachet cu un suport cu ventuza, cu ajutorul căruia îl poţi fixa pe orice suprafaţă şi astfel vei putea urmări comod un film, vei face browsing şi vei vorbi cu prietenii prin video call. De asemenea, în pachet vei găsi o pereche de căşti cu design modern.

Vă vine să credeţi că toate astea le găsiţi într-un singur telefon, şi nu unul oarecare, ci într-unul cu performanţe uimitoare, cu un diplay generos de 5 inch, cu un Design unibody, modern, rafinat şi ultra-slim?

Doar Allview X1 Soul le conţine pe toate acestea şi multe altele pe care vă invit să le decoperiţi singuri.

7 Replies to “Soul by Allview”

  1. …dacă ai vedea ce jaf de telefon am m-ai trimite sa-mi achiziţionez unul de asta cu siguranta, dar…poate mai de …Craciun…zic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *