Secretul frumuseții

Diana avea un aer misterios și atrăgător. Părea o femeie relativ obișnuită, îmbrăcată de regulă în haine comode, purtând mai mult pantaloni sau fuste cu bluze simple. Doar încălțămintea și accesoriile îi trădau bunul gust deosebit, și dorința de a plăcea, prin faptul că purta mai mereu tocuri înalte și genți sau curele la modă, ceea ce îi conferea ținutei o eleganță deosebită. Nu o admirau doar bărbații, ci și femeile, pentru farmecul ei aparte și pentru încrederea în ea.

Era greu să nu o observi, o distingeai dintr-o mulțime de femei, chiar și mai frumoase sau mai elegante decât ea, de ajungeai să te întrebi: ce are atât de special ființa asta de ți se opresc ochii la ea și nu-i mai poți desprinde? Și era un mister pe care nimeni nu reușise să-l descopere încă. Poate provenea de la părul ei frumos și buclat, poate de la ochii căprui cu o privire extrem de intensă, care îți pătrundeau în suflet când te priveau, poate de la zâmbetul plin de drăgălășenie, sau poate vinovat era trupul ei înalt și subțire, sau poate era cu totul și cu totul altceva… nimeni nu știa…

Indiferent că era la birou, că mergea pe stradă, că era la cumpărături, ochii bărbaților se întorceau spre ea și inimile băteau un pic mai repede. Ea trecea indiferentă, dar zâmbindu-și ei înșiși, perfect conștientă de efectul avut asupra lor. Știa precis că dacă ar fi dorit un bărbat anume, putea să-l cucerească și să-l aibă. Și nu avea nevoie de nimic altceva.

Într-o zi, o colegă de birou, Irina, care tot încercase să îi fie prietenă, a invitat-o la ziua ei. De regulă, fetele nu prea o invitau la astfel de evenimente, pentru că știau că le va eclipsa pe toate cu simplitatea si atitudinea ei mândră. Dar de această dată fusese chemată şi ea. Ajungând printre primele, se așezară la taclale amândouă, povestind ce mai făcuseră în ultimul timp.

La un moment dat Irina avu o răbufnire, zicându-i:

–        Să nu te superi pe mine, dar vreau să te întreb ceva. Trebuie să știu ce anume te face pe tine atât de specială, atât de interesantă și atractivă. Și fetele te plac, chiar dacă te invidiază și te cam ocolesc. Trebuie să existe un secret, o magie ceva, o vrajă chiar… Îmi spui?

–        Secret? Magie? Nu, draga mea. O vrajă? Poate, răspunse Diana râzând. Să știi că nici eu nu eram așa acum ceva timp. Am devenit treptat, și sunt conștientă de efectul meu asupra celor din jur. Și mă simt întradevăr ca într-o vrajă. Iar vraja asta a făcut-o o prietenă de-a mea.

–        Cum așa? Despre ce vorbești? Acum chiar că m-ai făcut curioasă… te pomenești că ai cunoscut-o pe zâna cea bună, te-a atins cu bagheta ei magică, și hocus-pocus ai devenit și tu un soi de zână, zise Irina pe același ton glumeț.

–        Cam așa ceva. De la ea am învățat ceva cu totul special. Și anume că dacă porți o lenjerie intima specială, deosebită, una care să îți mângâie și alinte trupul ca și cum ai fi o zeiță, îți va mângâia de fapt și sufletul, vei fi mereu fericită și luminoasă. Asta pentru că vei ști doar tu că de fapt ești atât de frumoasă încât orice bărbat care te-ar vedea așa cum ești, s-ar îndrăgosti pe loc de tine.

–        Doar atât? De la lenjeria intimă vine totul? Nu pot să cred că o pereche de chiloți mai sexi te pot transforma în așa fel. Mâine mă duc la primul magazin de lenjerie pe care îl întâlnesc și mă umplu de chiloți de toate culorile.

–        Eii, nu e chiar așa. În primul rând nu e vorba de niște banali chiloți. E vorba de o lenjerie sexi cu totul specială, poți să spui că e chiar vrăjită, apropo de ce ziceai tu mai devreme. Și nu o găsești la orice magazin de cartier, există doar un singur magazin de acest fel, și te asigur că dacă o să-l vezi o să fii și tu vrăjită.

–        Bine, vrăjește-mă, zise Irina râzând. Dar nu acum că trebuie să apară invitații. O să mergem mâine.

–        Nu trebuie să mergem nicăieri, deschide doar calculatorul și o să vezi. E vorba de un magazin online, vraja plutește deci în aer. Și mai e ceva. Efectul se instalează cu timpul, numai prin purtarea consecventă de astfel de lenjerii, încrederea în tine va crește treptat, te vei schimba, te vei transforma și la un moment dat vei realiza că ești o altă persoană, că nu mai ai inhibiții, că ești mult mai deschisă, mai încrezătoare, mai frumoasă și mai atractivă. Și în momentul când vei fi convinsă de asta, când o vei simți în toți porii ființei tale, când schimbarea va atinge și ultima celulă din corpul tău chiar vei deveni aceea din mintea și imaginația ta. Asta e vraja pe care o face magazinul Just4girls asupra noastră, a femeilor.

–        Hai să-ți arăt ce port eu astăzi. Uite acestă lenjerie sexy de la ReneRofe. Cum ți se pare? Și își ridică un pic bluza ca Irina să vadă că e aceeași cu cea de pe site.

1333546049

–        Doamne, cât e de frumoasă, și fină, și atât de sexi. Dantela neagră cu acele mici detalii mov este foarte provocatoare. Sigur că am mai văzut și eu lenjerie sexi, dar nu am privit-o cu ochii ăștia, prin prisma celor spuse de tine. Încep să cred că ai dreptate. O astfel de lenjerie te poate face să te simți specială cu adevărat. O să îmi aleg și eu una, pentru început…. Ce zici de această Lenjerie intima Roxy white de la Passion?

1361889006

Este atât de senzuală încât chiar nu ai cum să nu te simți minunat îmbrăcată așa. Combinația de lycra și mătase cu detalii din satin, o face atât de sexi și frumoasă, încât sunt sigură că m-aș simți extrem de feminină și atrăgătoare, îmbrăcată cu ea.

–        Da. Ai dreptate. Și lenjeria aleasă de tine face parte din categoria lenjeriilor vrăjite de care îți vorbeam. Ca de fapt tot ce se găsește în acest magazin deosebit. Eu am o surpriză pentru iubitul meu, zise Diana făcându-i cu ochiul Irinei. M-am uitat la raionul cu costume de craciunita și uite cum o să mă găsească iubitul meu când va veni acasă de Crăciun:

1333239286_6

–        Ce părere ai, o să îi placă?

Și tu poți deveni ființa frumoasă și sexi care dorești să fii. Nu trebuie decât să te lași vrăjită de magazinul online Just4girls. Și vraja va funcționa.

 

14 Replies to “Secretul frumuseții”

  1. Apreciez subiectul…și pot să-ți mărturisesc că am onoarea să mă bucur de o asemenea prietenie…tot ce scrii aici confirm și e o adevărată încântare a privitorilor și nu numai…:)

  2. …poate asa voi invata si eu să cumpar lenjerie potrivita cu…momentele. Sunt tare anosta din acest punct de vedere

  3. ce frumos ai scris… incerc si eu sa imi gasesc idei decente la tema asta dar alea decente s au cam epuizat :))…. imi vine asa sa ma descatusez ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *