Bugetul şi reparaţiile auto

Bugetul nostru, al unei persoane singure sau la unei familii, este la fel cu cel al unei societăţi comerciale sau instituţii. Ambele sunt formate din venituri şi cheltuieli, ambele au nevoie uneori de finanţări din afară pentru a suplini unele nevoi pe termen lung, ambele trebuiesc urmărite cu atenţie pentru a ne putea asigura toate cele necesare din veniturile realizate.

Şi atunci, dacă tot bugetele sunt la fel, de ce nu am proceda şi noi la fel ca o instituţie atunci când avem de făcut o cheltuială mai importantă? Cum procedează o instituţie când cumpără un produs sau apelează la un serviciu? Lansează o cerere de ofertă către toţi potenţialii furnizori sau prestatori de servicii şi selectează apoi oferta cea mai avantajoasă, nu numai din punct de vedere al preţului, ci şi pe considerentul calităţii serviciilor prestate, al renumelui acelui furnizor, al impresiilor lăsate de alţi clienţi, fie ei persoane fizice sau juridice despre promptitudinea, seriozitatea şi corectitudinea acelor furnizori. Mă ocup de aşa ceva în cadrul serviciului meu.

O să spuneţi că noi, oamenii de rând, nu avem posibilitatea să facem asta, pentru că nu avem o bază de date cu acei prestatori de care am putea sa ne folosim şi că e prea complicat şi efortul disproporţionat de mare.

Ei bine, dacă e vorba despre lucrări de revizii, reparații, operaţiuni de întreținere auto există o posibilitate neaşteptat de simplă şi facilă de a face o astfel de cerere de ofertă, la care să răspundă service-urile autorizate din zona în care locuieşti. Ştiu că sună destul de incredibil, dar chiar există, chiar funcţionează şi mai e şi gratis pe deasupra şi se numeşte Autoeconom.ro.

autoeconom

Dar să vă explic ce trebuie să faceţi dacă aveţi de rezolvat o astfel de problemă la maşina dvs.

Pasul 1. Completezi o cerere de ofertă printr-un formular interactiv în care meţionezi detaliile legate de problemele autovehiculului, datele tehnice ale acestuia, data şi localitatea în care doreşti efectuarea operaţiunilor şi datele tale de contact. Poţi ataşa şi o fotografie lămuritoare.

Pasul 2. Service-urile auto din zona selectată vor fi notificate şi îţi vor trimite oferte. Toate service-urile auto membre autoeconom.ro funcționează legal – sunt autorizate în cadrul RAR și înregistrate la ONRC.

Pasul 3. În funcţie de rating-ul și comentariile utilizatorilor anteriori, preț, distanța față de service şi garanția oferită pentru lucrare selectezi oferta cea mai avantajoasă pentru tine.

Pasul 4 şi cel mai plăcut constă în evaluarea făcută de tine asupra service-ului la care ai ales să apelezi. Cu cât mai corect vei face această evaluare cu atât mai mult vor beneficia viitorii utilizatori ai aceste platforme inovatoare, de servicii de revizii şi reaparţii auto mai bune şi mai competitive.

Dacă doreşti, ai şi posibilitatea de a face o cerere de ofertă direct către un anumit service auto membru autoeconom.ro din județul pe care îl selectezi.

Avantajele sunt evidente. Nu pierzi timp şi bani deplasându-te de la un service la altul pentru a găsi cea mai bună ofertă, ai informaţii detaliate şi beneficiezi de experienţa celorlalţi beneficiari ai platformei, feedbackul acestora fiind extrem de util în evaluarea ofertelor primite, faci totul online fără niciun cost, şi în mod cert faci alegerea cea mai bună. Ca să nu mai spun că serviciul este disponibil online (web și mobil) 24/7.

Şi poţi să-ţi spui părerea sau să afli părerea celorlalţi consultând şi pagina de Facebook a site-ului Autoeconom.ro, unde se organizează şi diverse concursuri unde s-au câştigat premii precum un plin de benzină sau set de anvelope de iarnă.

Nu mai sta pe gânduri, încercă platflorma online Autoeconom.ro iar bugetul şi maşina ta vor avea numai de câştigat.

5 Replies to “Bugetul şi reparaţiile auto”

  1. Reprezint un service auto din Bucuresti si imi place cum ai scris acest articol. Daca sunteti interesata de o colaborare, va rog sa ma contactati la adresa de email mentionata in acest comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *