Prima zi din an

Remedii-mahmureala-vedetepenet.ro_

Prima zi a anului. Sfântul Vasile. Puţină mahmureală. Nimeni pe stradă. Câteva artificii rătăcite. Nici taxiurile nu au clienţi. Frig… Brrr, 1 grad celsius, dar pare frig rău. De la oboseală. Penionari ieşiţi la plimbare. Şi eu cu băiatul. Trebuie un pic de mişcare. Bineînţeles… ceaţă. De cel puţin o săptămână nu scăpăm de ea.

O crăciuniţă înflorită. Moţăială. La televizor reluări. Probabil, că nu am verificat. Pe Facebook doar 3 persoane logate. Câte un like pe ici pe colo. Fotografii de familie. Frumoase. Întotdeauna sunt. Pe blog vizite puţine. Linişte. Centrala merge. NU MAI VREM MÂNCARE. Măcar până spre seară. Tableta şi laptopul sunt cele mai folosite obiecte din casă. Ceva recapitulări pentru şcoală, doar aşa ca să fiu sigură că începem anul cu dreptul. Nici telefonul nu sună. Nu are de ce. Cam atât.

La mulţi ani Vasile. La mulţi ani tuturor.

33 Replies to “Prima zi din an”

 1. …Stau si ma intreb: ciorba de potroace, zilnica, lunara si …mai ales anuala nu ne ajuta?!!! ..

 2. Prima zi din acest an a fost pentru mine ciudata, am trecut-o intr-o amorteala placuta, cum nu mai simtitsem de mult timp. Nu am facut nimic deosebit. Am lenevit, am citit, am mancat si am dormit. Si culmea este ca mi-a placut… 🙂
  Sa ai un 2014 minunat, sa te bucuri de copilasul tau si de viata!

  1. Cred ca o astfel de leneveala a cam domnit peste tot, si la noi cel putin, si chiar a picat bine :-). Multumesc Vienela, si tie sa-ti mearga toate din plin in 2014!

 3. La multi ani, Dor! Daca iti stiam eu nr, te bazaiam eu. Imi faceam ziua frumoasa. Azi am trecut pe iaurt si paine cu seminte. Cantarul meu vorbitor a scartait cand am urcat pe el si a spus:
  “Cea de-a doua persoana , este rugata sa coboare”.

  1. Si eu am probleme cu afurisitul de cantar… :(. Trebuie sa iau masuri. Sper ca nu la niste haine mai mari :-). Si daca ma bazaiai si ziua mea era mai frumoasa.

 4. …ha,ha si eu pe strada..am dormit de Revelion, ca na am program de bebe :))
  Adica serios, doarme bebe, dorm si eu, altfel as fi inceput anul nervoasa, somnoroasa.

  La Multi Ani si sa ni se implineasca snopul de vise !

 5. Mai cu întârziere, vin şi eu cu urarea de la mulţi ani!
  Îţi doresc un An Nou cu sănătate, bucurii, veselie şi împliniri, alături de cei dragi! 🙂

 6. Chiar daca cu putina intarziere, un an nou mai bun si mai bun pentru tine si pentru toti! Avem nevoie de mai mult curaj, personalitate si respect pentru tot ce avem in jur, deci e important de devenim niste oameni mai buni! Exact acelasi lucru l-am experiementat si eu in primele zile din noul an. E ciudat si interesant, cu toate acestea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *