BlogAwards şi Allview

Untitled

Nu pot să nu recunosc că BlogAwards m-a ajutat să mă redescopăr. Înainte de a afla despre acestă platformă inovativă, nu auzisem de cuvântul advertorial, nu ştiam că aşa ceva se poate scrie pe un blog şi că se pot câştiga bani frumoşi, ca plată directă sau sub formă de premii în cazul participării la concursuri, cum sunt cele de pe BlogAwards.

Dar mai ales nu ştiam că pot scrie eu astfel de articole, în aşa fel încât să placă sponsorilor şi cititorilor. Nu mi-a trebuit mult timp şi am aflat că da, pot să fac asta, singura problemă fiind timpul disponibil pentru a fi alocat acestor activităţi. Am reuşit astfel performanţe de care sunt extrem de mândră, am câştigat multe campanii în mai puţin de un an de scriere şi participare la campaniile de pe BlogAwards, obţinând o mulţime de premii.

Aceste premii sunt doar o componentă puţin semnificativă a satisfacţiei participării mele la campaniile de pe BlogAwards. Mai important este faptul că am aflat că pot face asta, că am primit aprecierea cititorilor pentru multe dintre articolele de acest gen, iar clasarea mea frecventă pe locuri fruntaşe a făcut să-mi crească frumos stima de propria mea persoană, ceea ce mi se pare important, în condiţiile în care viaţa de zi cu zi, alergatul de la job acasă, problemele curente de rezolvat, care nu se mai termină niciodată, nu prea mai oferă cine ştie ce satisfacţii.

Trebuie să mai spun că toate aceste realizări, pentru că eu aşa le consider, au fost obţinute cu foarte multă muncă. Recunosc că a scrie o poezie (acesta fiind de ceva vreme profilul blogului meu) e extrem de facil şi necesită un efort minim şi timp extrem de puţin, în comparaţie cu un advertorial serios, care cere un efort sporit de imaginaţie în primul rând, apoi unul legat de studiul temei, apoi minim 3-4 ore de lucru pentru scrierea efectivă şi postarea acestuia.

Toate astea am învăţat să le fac doar datorită lui BlogAwards, şi le mulţumesc pe această cale celor care se ocupă de platformă. Noul design al acesteia este extrem de atrăgător, facil de consultat şi oferă posibilităţi plăcute şi îndemânoase de a-ţi extrage informaţiile de care ai nevoie. Înscrie-te şi tu pe BlogAwards şi ai posibilitatea să lucrezi cu profesionişti în domeniu, capeţi vizibilitate mai multă înscriindu-ţi articolele la campanii, iar dacă te înhami la muncă, chiar vei câştiga din toate punctele de vedere. Depinde numai şi numai de tine, de ce îţi propui şi cât investeşti pentru a reuşi. Pentru că, de fiecare dată când ai un ţel, trebuie să fii conştient că fără implicare şi dăruire nu vei reuşi.

Noua platformă BlogAwards se adresează atât bloggerilor, dându-le poibilitatea de a-şi manifesta creativitatea si pasiunea pentru blogging prin participarea la concursurile organizate şi să-şi monetizeze blogul. Dar totodată platforma se adresează şi advertiserilor aceştia având posibilitatea să-şi promoveze afacerea cu costuri minime şi eficienţă maximă având în vedere că BlogAwards.ro e primul site românesc prin intermediul căruia branduri şi companii sunt promovate în Social Media.

Faţă de vechea platformă, acum sunt aduse multiple îmbunătăţiri, în ceea ce priveşte designul, uşurinţa utilizării, mergând chiar până la posibilitatea de a intra în contact direct pe chat cu unul din moderatorii acesteia.

Tot BlogAwards mi-a mai adus o mare bucurie, pentru că în urma particpării la campania de foarte mare anvergură Blog Friday 2013, am fost invitată pe data de 14.12.2013 la Gala de premiere, unde am avut posibilitatea să cunosc mulţi bloggeri de mare valoare, membrii echipei SEO Monitor şi un sponsor. Găsiţi aici informaţii detaliate despre această Gală scrise de mine a doua zi după particpare.

Datorită lui BlogAwards am intrat în contact cu Allview şi cu produsele sale care imbină la modul ideal cea mai nouă tehnologie cu preţurile mai mult decât cuviincioase. Nu vorbesc doar din teorie, deşi scriind multe articole pentru Allview, am studiat în amănunt site-ul şi produsele lor, ştiu fiecare nouă lansare avută, ci şi din contactul direct cu astfel de produse, având deja doua smartphon-uri Allview. Raportul calitate preţ, pentru că eu astfel am învăţat să analizez orice produs, este absolut imbatabil la Allview.

Allview este compania românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC și care este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România. Misiunea Allview este de a contribui la ridicarea standardelor de existenţă prin dezvoltarea unor produse inovatoare cu cât mai multe facilităţi. Fapt dovedit deja prin fiecare produs nou lansat, fie el din categoria telefoanelor, tabletelor PC sau sistemelor audio. Cei 3 ani garanţie, acordaţi pentru majoritatea produselor Allview, vin ca o confirmare în plus a calităţii acestora şi a seriozităţii cu care priveşte Allview relaţia cu clienţii.

Despre Allview X1 Soul am scris înca de la lansare, din octombrie 2013, când am descoperit acest smartphone de care efectiv m-am îndrăgostit. Designul unibody, displayul japonez JDI IPS full HD, camera foto principala de 13 MP, camera secundara de 5 MP cu funcţii inteligente,  cei 2 GB memorie RAM şi 32 GB memorie flash, amplificatorul audio Yamaha, sunetul prin căşti optimizat prin sistemul DTS, Gesture Control, etc. sunt detalii de care nu ai cum să nu te îndrăgosteşti.

03_display

Dar iată că, pentru femei în special, a fost creat un X1 Soul mini. De data aceasta avem de-a face cu un design unibody, display japonez JDI IPS HD, camera foto principala de 8 MP cu functii inteligente, 1GB memorie RAM, 16 GB memorie flash, amplificator audio Yamaha, sunet prin casti optimizat prin sistemul DTS, baterie de 3000 mAh, Air Gesture. Acesta este extrem de subţire şi uşor, la doar 9,1 mm grosime şi o greutate de 147,7 g fiind uşor de purtat şi folosit oriunde ai nevoie de el. Performanţa ridicată, displayul în culori plăcute, autonomia care ajunge la peste 8 ore în convorbire, peste 30 de ore în conditii de redare continuă muzică (cu display inchis) si peste 14 zile în stand by, cele două camere foto, experienţa sonoră de calitate, datorită amplificatorului audio Yamaha integrat si a sistemului DTS, funcţiile sale atât de ingenioase, toate acestea fac din X1 Soul mini smartphonul ideal, la preţul extrem de rezonabil, de 1149 lei. Îmi doresc foarte mult acest telefon şi poate, cine ştie, voi reuşi să-l obţin.

Sunt convinsă că BlogAwards şi Allview sunt branduri româneşti de renume, şi că promovarea şi dezvoltarea lor poate aduce multiple beneficii societăţii româneşti şi fiecărui individ în parte.

4 Replies to “BlogAwards şi Allview”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *