Cosmetice naturale

Se petrece un lucru extrem de neplăcut în viaţa mea. Mi se termină majoritatea cosmticelor 🙂 . Şi nu ştiu cum se întâmplă, dar mereu e la fel. Se termină cam toate odată.  Acum de exemplu mi se termină gelul spumant pentru piele sensibilă, pe care e musai să-l folosesc la demachiere, crema de faţă tot pentru piele sensibilă s-a terminat deja, la fel apa termală, şi sunt cam gata şi fondul de ten şi corectorul. Grea problemă, pentru că toate acestea costă destul de mult în primul rând, şi apoi, pentru că am un ten foarte sensibil şi cu probleme, şi nu pot folosi decât produse speciale, din ingrediente naturale, care lasă pilelea să respire, şi să aibă şi factor de protecţie. Complicat nu-i aşa?

Cum m-am obişnuit în ultima vreme să fac mereu cumpărături online, am dat căutare după cosmetice naturale şi iată ce am găsit: BePrecious.ro, un magazin online, care comercializează o gamă foarte variată de bijuterii, cadouri şi cosmetice. Am fost extrem de încântată de tot ce am găsit acolo. Bijuterii din argint superbe, cu pietre pretioase sau semipreţioase, cosmetice din ingrediente naturale, cosmetice de lux, truse cosmetice, cadouri pentru femei, toate de o calitate desăvârşită.

Dintre toate, ca primă urgenţă, am să îmi cumpăr Fondul de ten din minerale 5 in 1 Bella Pierre LATTE, fabricat 100% din minerale pure. Acest fond de ten sub formă de pudră este special conceput pentru a acoperi imperfecţiunile fără să dăuneze pielii.

fond de ten

Dar să vedem beneficiile acestui produs:

*Piele cu aspect natural.
*Piele calmată şi netedă, care respiră.
*Protecţie împotriva razelor UVA şi UVB.
*Regenereaza celulele şi are efect antiinflamator.
*Protecţie împotriva factorilor nocivi din mediu (praf, alergeni, noxe).
*Culoare care preia din nuanţa naturală a pielii.
*Potrivit oricărui tip de ten, chiar şi celui foarte sensibil, agresat sau sensibil dupa tratamente faciale.
*Potrivit tenului acneic, cu rosacea, eczeme sau psoriazis.
*Nu provoaca alergii sau comedoane, nu conţine talc, uleiuri sau conservanţi sintetici.

Trebuie să recunosc că este exact ceea ce am eu nevoie. Destul de greu găsesc astfel de produse, care să se potrivească mănuşă tenului meu pretenţios. Mai mult decât atât, acest produs are multiple întrebuinţări, putând fi folosit cu mult succes ca -fond de ten, corector, anticearcăn, pudră stabilizatoare şi factor de protecţie solară, conferit de dioxidul de titan. Deci 5 în 1.

Preţul este rezonabil (160 lei) având în vedere calitatea şi faptul că atunci când îl cumperi ştii că îţi va ţine loc de 5 alte produse.

Fii şi tu preţioasă şi răsfaţă-te cu tot ce este mai bun. BePrecious.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *