O nouă lansare Allview

P6Q --poza-principala-MARE

De data aceasta nu este vorba despre un produs total nou ci despre un upgrade hardware realizat unuia dintre cele mai populare smartphone-uri Allview, P6 Quad. Este vorba despre smarthone-ul P6 Quad+, lansat chiar astăzi, 28 ianuarie 2014, de Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C.

Noul smartphone P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face faţă cu uşurinţă celor mai exigente nevoi de multi-tasking. P6 Quad+ este dotat cu display HD Super Amoled de 4,65 inch protejat de Gorilla Glass, cameră foto principală de 8 MP, oferă conectivitate 3G și rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Forma sa elegantă și designul ultra slim m-au încântat imediat, iar faptul că are doar 131 de grame e un mare avantaj, pentru că apoape nu îl simți, atât este de fin și ușor.

Camera de 8MP, model OV8830 înregistreaza momentele petrecute alaturi de cei dragi la o calitate Full HD exceptională și cu toate detaliile. Funcțiile HDR, Time lapse, și cea de Fotografiere continua, vor ajuta la imortalizarea prin fotografii si video-uri fantastice e tuturor clipelor de vis petrecute în natură, împreună cu familia și prietenii.

Accesul la internet se face cu o viteză de download de până la 21,6 Mbps, și P6 Quad+ oferă conectivitate 3G HSDPA+ pe ambele SIM-uri.

P6Q---HSDPA_02

 

Foarte important mi se pare faptul că datorita procesorului realizat în tehnologia de 28nm, a arhitecturii Cortex A7 și a optimizarii software a proceselor, acest smartphone oferă una dintre cele mai bune soluții de gestionare a resurselor bateriei, aceasta oferind o autonomie crescută device-ului.

Interesant este și faptul că P6 Quad+ oferă posibilitatea de a asocia unui anumit contact din telefon una dintre cele două cartele SIM. Mai mult, în meniul de apelare există câte un buton pentru fiecare SIM în parte.

Dar ce părere ai de functia de deblocare facială prin clipire? Mie mi se pare super tare 🙂 . Cum îmi place să ascult muzică pe telefon m-am bucurat să văd că datorită player-ului audio preinstalat și a funcțiilor pe care le pune la dispozitie, precum crearea de playlist-uri, temporizator oprire, schimbarea melodiei prin agitarea telefonului sau share-uirea unei melodii, va fi cu atât mai plăcut de acum înainte.

Ar mai fi multe de spus despre acest super telefon. Dar eu să vă mai spun doar prețul. 999 lei. Și sunt convinsă că merită.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *