Tableta Viva D8 – încă o lansare Allview

Ieri, 30 ianuarie 2014, Allview, unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, a făcut o nouă lansare. De data aceasta este vorba de o nouă tabletă din familia Viva, tableta Viva D8. Astfel, la această dată familia tabletelor Viva de la Allview, conține următoarele modele: Viva Q7, Viva Q8, Viva H8, Viva Q7 Life, Viva i8, și, începând de ieri, noua Viva D8.

viva D8 poza 2

„Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi oferă performanţă optimă şi portabilitate la un preţ accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Display-ul IPS LCD de 7,9″ și o rezolutia de 1024 * 768 pixeli oferă vizibilitate ideală în orice condiții, chiar și pe plajă sau pe pârtie. Dimensiunea ideală și claritatea imaginii fac din Viva D8 tableta perfectă.

Procesorul Dual Core de 1.3 GHz aduce fluență și rapiditate în rularea aplicațților iar procesorul grafic Mali 400 face ca jocurile și aplicatiile favorite să fie o plăcere.  Autonomia bateriei, de pana la 5 ore în condiții de utilizare continuă și până la 16 zile în stand by, este mai mult decât suficientă. Viva D8 ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Tableta dispunde de două camere foto, una principală de 3 MP cu funcții precum Smile Detection, fotografiere HDR si foto panoramic, și una de 1 MP, frontală, pentru covorbirile video.

viva d8 poza 3

Viva D8 oferă conectivitate 3G HSDPA+ cu o viteză de download de până la 42 Mbps, GPS, Bluetooth 4.0 și wi/fi. Foarte importantă este posibilitatea de a transfera cu ușurință fișiere de pe PC pe tabletă prin USB. Prin intermediul Call Function tableta poate fi transformată în telefon.

Prin integrarea funcţiei Wireless Display, conținutul tabletei poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizând adaptorul Smart2View. Dispozitivul redă de pe tabletă atât conținutul video cât și cel audio.

M-am amuzat văzând căștile pufoase pe care le-au pregătit cei de la Allview, pentru cei ce vor achiziționa această tabletă. Căștile cu Bluetooth “Puffy” sunt extrem de simpatice, te protejează de frig, poți asculta muzică în condiții ideală și le poti folosi ca dispozitiv handsfree pentru a răspunde la apeluri. Ca accesorii, în afară de aceste căști, se mai pot achiziționa husa pliabilă ultra slim și o boxa suplimentara, S-Tube.

viva D8

Toate acestea la prețul de 649 lei. Ce părere aveță, merită?

 

6 Replies to “Tableta Viva D8 – încă o lansare Allview”

  1. Din ce în ce mai interesantă oferta celor de la Allview. Pentru cei care nu vor să de o grămadă de bani pe “numele” unor firme mari, produsele Allview sunt o variantă decentă şi mult mai convenabilă. Am şi eu o tabletă de la ei şi chiar dacă are deja 2 ani, merge bine, şi o folosesc mai ales când plec de acasă şi nu trebuie să car calculatorul cu mine. Probabil că o voi schimba, iar oferta Allview este o idee bună!
    Mulţumesc pentru noutăţile aflate! 🙂

  2. Mi se pare o tableta cu potential. Si eu am un telefon de la Allview P4 Duo si sincer nu am avut probleme cu el. Desi este un telefon mai vechi isi face treaba cu desavarsire. Tableta chiar este tentatnta mai ales ca are si 3G incorporat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *