Extrem de incitant: noul X1 Xtreme de la Allview

Ieri, 18 februarie 2014, s-a lansat la Brașov noul vârf de gamă la categoria smartphone-uri, X1 Xtreme care vine în premieră pentru Allview cu un procesor Quad CoreQualcomm  Snapdragon  800  tactat  la  2,15  GHz,  compatibilitate  cu  tehnologia  NFC, cameră principală de 16 MP şi cameră frontală de 8MP și multe alte minunății.

Nu puteam să nu vă prezint și acest smartphone cu totul special, care îm acest moment se află pe primul loc în AnTuTu Benchmark, unde a obţinut un scor de peste 34.700 de puncte. Numele lui a fost inspirat ales de cei de la Allview, întrucât acest smartphone este extrem la toate capitolele.

03-xtrem-de-frumos-v2

Extrem de frumos și elegant, designul uşor curbat în partea din spate fiind foarte plăcut la atingere, iar designul unibody şi display-ul JDI IPS Full HD de5,5’’ protejat de Gorilla Glass 3 îl fac să arate ca o bijuterie. Ecranul este edge  to  edge, display-ul eprezentând 77,5 % din suprafaţa frontală a device-ului.

Extrem de puternic, prin platforma hardware care este secondată de 3 GB memorie RAM şi 32 GB memorie flash, procesorul Snapdragon 800 Quad Core de 2,15 GHz, fiind unul dintre cele mai puternice procesoare existente pe piață în acest moment.

Ce știți despre tehnologia NFC cu care este compatibil X1 Xtreme? Eu nu știam mare lucru, dar iată ce am aflat:  este o tehnologie wireless concepută pentru a transfera informații între diferite dispozitive prin apropierea acestora. Doar printr-o atingere poți să activezi mai multe funcții și o aplicație.

Iata cateva moduri de a folosi tehnologia NFC:

In mașină. Cu o etichetă NFC lipită de bord, când urci la volan poți să activezi funcția Bluetooth și GPS și oricare din aplicațiile instalate.

Înainte de culcare. Cu o eticheta NFC pe noptieră, telefonul poate trece automat în modul silent, se poate activa economizorul de energie și închiderea conexiunilor de date.

Când te intorci acasa. Poți utiliza tehnologia NFC pentru a obține automat conectarea telefonului la rețeaua wireless și deconectarea altor conexiuni de date.

La birou. Aplica o eticheta NFC pe birou pentru a obține automat activarea modului silent la telefon, pornirea wi-fi și oprirea Bluetooth.

Interesant, nu?

Dar una  dintre  atracţiile  noului  smartphone  o  reprezintă  camera  foto Omnivision de 16 MP, dotată cu LED flash, senzor BSI şi sistem optic de 8 lentile cu filtru UV şi antireflexie, lentila frontală fiind fabricată din safir. Pixelii de 1,34 μm oferă o  prestaţie  excelentă  şi  în  condiţii  de  lumină  slabă.  Meniul  acesteia  are  o  interfaţă intuitivă, care permite modificarea balansului de alb, a valorii ISO şi a altor setări, exact ca în cazul aparatelor foto profesioniste. Partea frontală a telefonului este prevăzută cu o cameră  foto  secundară  Omnivision  de  8MP,  care  facilitează  convorbirile  video  şi realizarea de autoportete.

12-moduri-foto

Camera principală are funcție de înregistrare Full HD și îți pune la dispoziție o serie de funcții ingenioase, distractive și ușor de utilizat, precum cele patru moduri de a fotografia: modul normal, prin atingerea dispayului, Smile detection și V Gesture prin care camera se declanșează automat când faci semnul cu degetele in V. Totodată, posibilitatea de a face fotografii HDR, modul sport, modul Eraser, foto panoramic, înregistrarea video Full HD, CharmCam cu 12 efecte beauty și machiaj profesional, transformă acest device într-o cameră foto și video mai mult decât profesională.

Amplificatorul  audio  Yamaha  şi  sistemul  DTS  (Digital  True  Surround)  garantează calitatea sunetului, iar datorită tehnologiei HD Voice si a celor trei microfoane digitale cu funcţie de atenuare zgomot, sunetul este clar iar zgomotul de fundal este redus atunci când se efectuează convorbiri telefonice.

Ar mai fi multe de spus despre vârful de gamă Allview, dar mă opresc aici și vă invit să mergeți să-l vedeți la magazinele partenere Allview, unde poate fi cumpărat la prețul de 1.999 lei.

Alte informații despre X1 Xtreme mai găsiți și aici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *