Bijuteria primăverii

Era deosebită. Avea o strălucrire aparte, o aură misterioasă și extrem de atrăgătoare. Cei din jurul ei aveau doar două opțiuni. Să o admire ori să o invidieze. Desigur, cu toții o admirau dar numai femeile erau puțin invidioase, dar asta tocmai pentru că și ele simțeau că e specială.

În ziua aceea era simplu îmbăcată, cu o fustă conică și o bluză delicată de primăvară. Nimic nu părea să o facă diferită de celalalte femei. Deși era. Era diferită, fără să fie, de exemplu, mai frumoasă, mai înaltă sau mai suplă. Era desigur frumoasă, în felul ei special sau poate contrastul între caracterul ei blând și personalitatea puternică era acela care se reflecta pe chipul ei și o făcea să iasă în evidență în orice context. Sau poate era altceva…

Și în acea zi colegii o priveau cu coada ochiului, fără să se poată abține. La fel și colegele, mai mult sau mai puțin invidioase. Dar una dintre ele nu se mai putu abține și se duse la ea, întrebând-o direct, fără ocolișuri:

–        Spune-mi, ce te face pe tine atât de specială, de atrăgătoare, toți bărbații te doresc, toate femeile te privesc cu admirație dar și cu invidie. Doar știi cum suntem noi femeile. Trebuie să aflu de unde atâta farmec. Îmi spui?

–        Uite, dacă tot m-ai întrebat, răspunse ea, o să-ți spun. Și eu eram doar o fată oarecare, acum ceva timp. Nu prea mă băga nimeni în seamă pe vremea aceea. Și asta se întâmpla nu prea de mult, acum un an de zile, înainte de a ma angaja aici.

–        Nu pot să cred, o întrerupse colega, tu??? O fată oarecare? Și? Ce s-a întâmplat? A venit vreo zână cu bagheta ei magică și te-a vrăjit, a întrebat ea râzând.

–        Poți spune și așa. Este o zână, întradevăr, și e cea mai bună prietenă a mea. Ea mi-a arătat,  m-a învățat, m-a sfătuit și datorită ei sunt așa cum sunt astăzi.

–        Adică? Ce te-a învățat? Spune-mi și mie…

–       Păi uite. Mi-a vorbit despre bijuterii. Și nu orice fel de bijuterii. Ci despre acelea care te transformă, care te modelează, care te ajută să evoluezi. Sunt atât de frumoase, atât de speciale, dar modeste și fără extravaganțe în același timp, încât purtându-le mereu devii la fel ca ele, fascinantă, atrăgătoare, deosebită. Iar sufletul tău va primi toată primăvara de afară reflectată în ele. Nu se întâmplă totul dintr-o dată, sigur. Doar purtându-le zi de zi au acest efect.

–        Extraordinar… Eu cum de nu am știut asta? Mai vorbește-mi te rog despre aceste bijuterii.

–        E vorba despre niște bijuterii cu totul speciale (coliere, bratari, cercei, inele), atât de seducătoare încât nimeni nu le poate rezista. Toate pot fi găsite doar la ByAlya.com. Nicăieri în altă parte nu există astfel de frumuseți pregătite pentru primăvara inimii tale.

–        Și toate bijuteriile de acolo au acest efect?

–        Sigur. Dar mai este un secret. Nu orice bijuterie are acest efect asupra oricărei femei. Trebuie să știi să alegi. Asta este de fapt esențialul. Să se potrivească personalității tale. Eu pot să-ți arăt câteva exemple de bijuterii care cred eu că ți s-ar potrivi ție. Dar tu ești cea care trebuie să aleagă. Și nu oricum, ci cu sufletul.

–        Atunci te rog mult să-mi arăți. Abia aștept să fiu și eu frumoasă și atrăgătoare ca tine.

–        Bine. Uite. O să-ți arăt mai mult bijuterii care cred eu ca te vor pune în valoare și te vor face să atragi numai iubire în jurul tău. Îți voi propune astăzi desăvârșire prin originalitate. Privește deci acest >COLIER CASUAL DIAMONDS, cât este de modern și elegant.

colier-casual-diamonds

S-ar potrivi bine felului tău de a fi. Este modern, cu tentă sport așa cum îți place ție să te îmbraci. Combinația de lanțișoare de diferite grosimi, de pietre monatate în forme diferite și acea atât de dulce piatră roz care îți aduce primăvara în suflet și te face să zâmbești îți dau toată bucuria de a privi acest colier. Te-ar lumina mult dacă l-ai purta și după o vreme s-ar integra fiintei tale și ar scoate la suprafață tot ce e mai bun și fumos. Dar tu decizi, așa cum ți-am spus deja.

–        Da, este foarte, foarte frumos. Cred că o să-l cumpăr. Mai ai vreo altă idee?

–        Uite și o superbă BRATARA CHIC LOVE.

bratara-chic-love.

Este în același ton cu acel minunat colier, dintr-o combinație de lănțișare de diferite dimensiuni, cred că ți s-ar potrivi la fel de bine. O poți purta atât la o ținută elegantă, cât și la una sport, și te-ar pune în valoare, ajutându-te să strălucești.

–        Mai vreu să mai văd și altele, te roooog!

–        Bine. Uite ceva deosebit de celelalte. O pereche de CERCEI SILVER CHANTILLY.

cercei-silver-chantilly

.

Sunt atât de simpli, delicați, dar în același timp, îți iau ochii, nu ai cum să nu îi remarci. Dacă îi vei purta mereu vei fi la fel de remarcată și tu.

Tot ceea ce ți-am arătat eu astăzi sunt doar câteva idei, câteva propuneri în funcție de cât de bine te cunosc, de ceea ce simt și de experiența mea în acest domeniu. Dar tu nu trebuie să te decizi acum, privește-le pe toate, și pe cele propuse de mine, și pe celelalte.

Și sigur ai să găsești bijuteria primăverii din sufletul tău. Acolo pe ByAlya.com.

6 Replies to “Bijuteria primăverii”

  1. Site cu preturi ok. Dar am o nelamurire: ce inseamna bijuterii statement? Ca google nu prea m-a lamurit… doar in articole pe bloguri si in reviste de gagici am vazut expresia… Nu de alta, dar daca o vrea vreuna sa-i fac o chestie d-asta…”statement” cadou… sa stiu ce sa-i iau…. pai nu!? Sau mai bine nu!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *