Primăvara în pantofi

Pe mine, pantofii de primăvară trebuie să mă lase să zburd. Cum se lungește un pic ziua și dă colțul ierbii sunt cu gândul numai la poienile pline de floricele de primăvară, la izvoarele susurând vesel, la mugurii pleznind ai copacilor prin care circulă cu putere seva vieții, seva primăverii. Și vreau să ies afară, să alerg ca un animăluț peste tot, să simt vântul călduț care îmi provoacă mici frisoane cald reci. După nopțile mult prea lungi, după frigul mult prea amar, după culorile prea sumbre ale iernii, primăvara vine ca o evadare, ca o iluminare.

Și nu pot face toate acestea fără pantofii potriviți. Dar să nu vă gândiți că îmi cumpăr doar teniși pentru zburdat. Nu, o să-mi iau si balerini, mocasini, ghete ușoare pentru diminețile reci, dar și pantofi cu toc, pentru zburdatul pe asfalt 🙂 Dar de unde aș putea să le cumpăr pe toate în așa fel încât să nu dau faliment, iar încălțămintea să fie comodă, de calitate, bine lucrată, încât picioarele mele să zburde de bucurie. Tot căutând prin diverse locuri am descoperit un site, de fapt un brand adevărat, unul binecunoscut. Este vorba de WalkIn, un magazin online de încălțăminte, în care poți găsi absolut tot ce îți dorești în materie de pantofi de primăvară și nu numai.

logo-1

Imediat ce deschizi site-ul Walkin-incaltaminte.ro afli că ai transportul gratuit pentru produsele marcate, și asta până pe data de 5 aprilie, așa că ar trebui să te grăbești. Deși, pentru comenzi mai mari de 200 de RON ai tot timpul livrarea gratuită. Apoi, vei fi imediat informat că magazinul online WalkIn, are în ofertă pantofi de damă și bărbătești din piele naturală la cele mai bune prețuri, precum și faptul că doar cu WalkIn ești mereu în pas cu ultimele tendințe în modă. Ai acces direct la personalul de specialitate din magazin prin ferestra de chat, așa că poți cere toate informațiile de care ai nevoie.

Vizitând pagina dedicată femeilor, am început să studiez cu atenție produsele pentru a alege ceea ce am eu nevoie acum, primăvara. Și cum îmi place ca de primăvara până toamna târziu să port încălțăminte veselă și viu colorată, dar de cea mai bună calitate, iată ce am găsit: Balerini dama piele naturala – intoarsa Rosu, lucrați în România, din piele naturală, cu exteriorul din piele întoarsă cu porțiuni din piele lacuită, iar interiorul din mesină naturală. Sunt frumoși, veseli, eleganți, iar picioarele mele nu vor fi agresate de materiale sintetice pline de chimicale. Și sunt și la reducere costând acum doar 109,9 lei.

balerini-dama-piele-naturala-intoarsa-rosu

Pentru zburdatul pe asfalt am ales o pereche de Pantofi dama din piele naturala – buffo rosie. Se pare că în această primăvară sunt setată pe roșu și pe calitate. Nu mai accept încălțăminte sintetică în care piciorul să facă baie de aburi, ci vreau doar calitate și naturalețe. Exact ceea ce îmi oferă acești minunați pantofi, produși tot în România, din piele naturala, de culoare roșie. Interiorul acestor pantofi este realizat, de asemenea, din piele naturală. Platforma pantofului este ascunsă, cu o înălțime de 2 centimetri, iar tocul măsoara 10 centimetri. Sunt tot la reducere și costă 229,90 lei. Și uite așa o să am aproape 1,80 m 🙂

pantofi-dama-din-piele-naturala-buffo-rosie

Dar cum primăvara nu-i ca vara, iar diminețile reci încă mai persistă, iată o pereche de Pantofi dama piele naturala – intoarsa Rosu, mai închiși în față, comozi, cu talpa joasă realizați din piele naturală. Exteriorul pantofilor este din piele întoarsă, cu porțiuni de piele lăcuită. Și bineînțeles tot culoarea roșie. Au prețul redus la 144,90 lei.

pantofi-dama-piele-naturala-intoarsa-rosu

Pentru a nu greși mărimea de care ai nevoie, găsești pe site, în afară de tabelul de mărimi și modalitatea corectă de a-ți măsura piciorul în așa fel încât să nu fie nici cea mai mică problemă. Tot aici găsești și detalii referitoare la modalitățile de livrare oferite, dar și la cele de retur în cazul în care mărimea totuși nu corespunde sau te răzgândești în privința modelului ales. Pentru livrare se percep 12 lei la comenzi mai mici de 200 de lei, gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei iar la comandarea unui produs marcat cu însemnul “Transport gratuit” ești scutit de plata taxei de 12 lei, cu mențiunea ca în localitatea ta să existe un punct de lucru al celor de la FAN COURIER.

Cumpărarea efectivă a produselor se face în modul clasic, în baza unui cont de client, dar și fără, în cazul în care nu dorești să îți faci unul, adăugând produsele în coșul de cumpărături, plata putând fi făcută online prin card bancar – platforma LibraPay sau cu numerar integral, la livrare sau la ridicarea produselor din magazin. In cazul în care livrarea produselor se  va face printr-un curier rapid, vei putea plăti numerar în momentul recepționării coletului.

Ai toate motivele să vizitezi site-ul magazinului WalkIn,  pentru că primăvara este deja aici, și crede-mă primăvara te admiră.

6 Replies to “Primăvara în pantofi”

  1. Frumoasă colecție de pantofi. Îmi plac ,în mod special, cei fără toc. O zi bună ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *