Zâmbete și bijuterii

Pe tine ce te face să zâmbeşti? Primăvara veselă de afară? Razele jucăușe de soare ce îți gâdilă delicat retina? Vântul plăpând și cu chef de joacă care te ciufulește pe ascuns? Da, primăvara te face să zâmbești. Dar cum ai putea să o faci și tu să zâmbească? Pentru că și ea are nevoie de zâmbete, ca să le reflecte apoi în apele cristaline și în picăturile de ploaie căzute pe frunzele abia născute.

Eu cred că bijuteriile pe care le porți pot face primăvara să zâmbească. Iar pentru ca acestea să fie exact ceea ce trebuie, ai nevoie de un loc din care să le cumperi zâmbind. Acum o să-ți spun un secret. Ssssttt, încet să nu ne audă nimeni. Doar eu știu care este acolo loc. Se numește ByAlya, iar bijuteriile de acolo sigur te vor face sa zâmbești cu drag.

logo alya

De ce? Pentru că ele vorbesc despre dragoste, despre dorul de frumos, despre armonie și echilibru, despre forme și culori fantastice. Fiecare are propria poveste, fiecare are propriul sens și scop. Vrei să-ți dau câteva exemple?

Uite, acest COLIER BIG LOVE, este destinat să fie purtat de cei care iubesc, dar și de cei care așteaptă dragostea să intre în viața lor. Colierul este un mic magnet de iubire. Poartă în el vibrația sublimă a iubirii, te ajută să fii pregătit pentru momentul unic și atât de minunat când te vei îndrăgosti. Poartă-l în fiecare zi, și astfel îi vei zâmbi iubirii, chemând-o la tine.

colier-big-love

Dar acest extrem de simpatic COLIER LUCKY HORSES? Care crezi că este menirea lui? Cu siguranță, în afară de zâmbetul ce ți se va naște mereu la vederea lui, de buna dispoziție pe care ți-o va da de câte ori îl vei purta, el îți va aduce noroc în viață. Căluții lui aurii și argintii poartă în ei norocul celui care îi ține aproape de el, la gât, lângă inimă și suflet. Ai grijă de ei, și ei vor avea grijă să ai noroc în toate.

colier-lucky-horses

Dar dacă vrei bani și bogăție, dacă vrei să ai un trai frumos și plăcut, fără grija zilei de mâine, dacă vrei să fii veselă și să zâmbești mereu am o soluție pentru tine: acest foarte drăgălaș COLIER PEARLS AND ELEPHANTS. Elefănțelul prețios îți va oferii ocaziile de care ai nevoie în viață pentru a înainta cu pași repezi pe calea îmbogățirii. Dar să nu crezi că îți vorbesc doar despre îmbogățirea materială, elefantul îți va aduce, în funcție de ceea ce îți dorești chiar tu o îmbogățire materială sau una spirituală. Tu ești cel care alegi.

colier-pearls-and-elephants

Dar un colier care să-ți aducă primăvara în suflet? Sigur ți-ai dori, pentru că nimic nu se compară cu spiritul viu al primăverii. Cu bucuria reînnoirii, cu plăcerea de a face parte din tot acest flux al vieții, de a renaște împreună cu întreaga natură. Și iată că bijueriile Alya sunt pregătite să întâmpine cu zâmbetul lor primăvara, prin acest COLIER EMERALD FLOWERS, cu verdele lui crud ca iarba tânără, cu albastrul ca cerul limpede, și forma de lacrimă a picăturilor de ploaie. Poartă-l și primăvara va face parte din tine și tu din ea.

colier-emerald-flowers

De ce ar fi zilele tale plictisitoare și monotone? De ce ai purta bijuterii banale, fără semnificații aparte, fără acea sclipire, nu neapărat a pietrelor sau a materialelor, cât a compoziției și a spiritului lor. De ce să nu zâmbești zilnic, când ieși din casă și te privești în oglindă, sau când, întâmplător, reflexia ta apare în vreo vitrină?

Intră pe ByAlya și te asigur că te va face să zâmbești. Iar primăvara îți va zâmbi și ea.

8 Replies to “Zâmbete și bijuterii”

  1. Coliere sunt foarte frumoase. Preferatul meu este COLIERUL EMERALD FLOWERS (chiar mă face să zâmbesc). Happy WW ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *