Secretul succesului la Chorus Engineering

logo-top

Înfiinţată în anul 1997, societatea comercială Chorus Engineering, distribuitor și intermediar în domeniul echipamentelor de prelucrare a maselor plastice, precum și în industria produselor alimentare și a băuturilor, şi-a stabilit drept crez “Împreună construim viitorul”. Şi s-a ţinut de asta. Primul proiect important a fost modernizarea fabricii de frigidere Arctic din Găeşti furnizând proiectul unei noi game modulare de frigidere de uz casnic dar şi consultanţa industrială, împreună cu asistenţa eficientă a clientului pentru retehnologizarea unităţii de producţie.

În anii care au urmat Chorus Engineering şi-a diversificat continuu gama de echipamente mase plastice şi de furnizori de cea mai înaltă clasă, precum Erema Ges.m.b.H, lider austriac la nivel mondial în producerea echipamentelor pentru reciclarea maselor plastice, în anul 2001, Sumitomo SHI Demag, lider mondial în fabricarea maşinilor de formare prin injectare, în 2003, Macchi, lider mondial în linii de extrudare – suflare, în 2004, Siapi, producător italian de maşini de suflare liniară a PET-urilor, în anul 2005, Sepro Robotiqu, lider în sistemele de manipulare şi automatizare a maşinilor de formare prin injectare, în 2008, Uniloy Milacron Italia, lider în producţia de maşini de formare prin suflare, pentru producerea pieselor tubulare pentru automobile, ca şi sticle şi recipiente pentru ambalarea industrială, în 2011, iar în anul 2013 Labotek S/A, lider danez, producător de sisteme de alimentare şi transport şi echipamente de dozare pentru granulele şi pudrele rezultate în procesul de prelucrare a maselor plastice.

După cum se vede, Chorus colaborează numai cu parteneri de renume, care, împreună cu experiența în consultanță și managementul proiectelor în domeniile injecție, extrudare, turnare prin suflare, reciclare mase plastice și alimente, băuturi, reprezintă formula câștigătoare pentru proiectele de dezvoltare industrială ale clienților lor. Principiul F.I.T. (F pentru Flexibilitate, I pentru Inovație, T pentru Talent) este cel care prin cele trei cuvinte care rezumă atitudinea Chorus în identificarea soluției de afaceri care se potrivește necesităților clienților, F.I.T. fiind pilonii principiului „Împreună construim viitorul”.

O zonă extrem de importantă a serviciilor prestate de Chorus este cea de After Sales. Firma nu doar livrează echipamente de cea mai bună calitate dar se şi ocupă îndeaproape de asigurarea instalării, punerii în funcţiune şi întreţinerii acestora, în aşa fel încât acestea să continue să genereze cele mai bune rezultate pentru clienţi.

Mentenanţa atentă a echipamentelor şi inspecţiile preventive şi periodice permit căderea la un acord cu clientul, cu privire la acţiunea prin care deteriorarea echipamentului poate fi minimalizată şi menţinerea unui nivel înalt de performanţă, în timp, concentrat pe:

– randamentul producţiei

– flexibilitatea operaţională

– performanţă de calitate

– economie de energie

– reducerea la minimum a costurilor

– disponibilitatea echipamentelor.

Astfel activităţile after sales se referă la instalarea, punerea în funcţiune, relocarea (dacă este cazul), training operare, pentru echipamentele industriale livrate, dar şi asigurarea de piese de schimb originale, mentenanţă programată, intervenţii la cerere, existând chiar şi un hotline dedicat situaţiilor de urgenţă. Conceptele ErgoCheck şi ErgoService asigură funcţionarea la parametrii a echipamentelor Sumitomo SHI Demag.

Chorus consideră că „Misiunea noastră este misiunea clienților noștri. Succesul clienților noștri este succesul nostru.” Iar Elena Codeca, Director Executiv al Chorus Engineering, declara:

„Lucrez în domeniul intermedierilor industriale din anii ’80.

Dezvoltarea mea profesională mi-a permis să obțin o experiență importantă în domeniul echipamentelor de prelucrare a maselor plastice, în special în ceea ce privește procesele de injecție, extrudare și turnare prin suflare. Am fost, de asemenea, interesată de sistemele de ambalare și prelucrare pentru alimente & băuturi.

În prezent, am pus experiența mea, precum și experiența echipei mele selectate, în slujba companiei Chorus Engineering și a clienților noștri, reprezentând în România cele mai importante companii din domeniul lor.”

Felicitări Chorus Engineering, felicitări clienţilor care au ales să colaboreze cu o astfel de firmă de renume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *