MadeRomania, produse românești pentru casa ta

Au fost odată ca niciodată trei meșteri mari, nu calfe și zidari, că nu suntem în balada Meșterului Manole, ci unul moldovean, unul ardelean și unul muntean, ca în Miorița, numai că meșterii noștri nu se dușmăneau între ei, că de, unul are oi mai multe, mândre și cornute, ci dimpotrivă erau prieteni la cataramă.

Cel moldovean era tâmplar din tată în fiu. Alegea copacul cel mai mândru și mai drept din pădure, și făcea din el cea mai frumoasă mobilă din câte au existat vreodată:

– Paturi împărătești,

– Mese si scaune domnești,

– Canapele si fotolii pe care să te tot odihnești,

toate purtând în ele meșteșugul vechi de veacuri împletit cu mândria de a fi român. Atâta de frumoasă și trainică era mobila făcută de el încât se dusese vestea peste mări și țări și veniseră străinii să o cumpere pe toată. Și le zise moldoveanul celorlalți doi meșteri:

tamplar

– Măi fraților să vă povestesc ce am pățit. Lucram eu așa, în tihnă, când vine nea Costică din capul satului, ăla de și-a făcut casă nouă, că cică vrea să își mobileze casa cu ceva modern dar autentic românesc, numai cu mobilă făcută de mine. Ei bine, n-am avut cum să-l ajut, că doar știți, toată mobila mea e pentru neamțul ăla cu care am eu contract, și dacă mă apuc să îi lucrez lui nea Costică întârzii cu livrarea la export. Și neamțul e neamț, nu pot să fac una ca asta. Așa că i-am zis să se ducă să caute la Mall-ul din oraș, că ei reimportă de la firma neamțului, numai că prețul e pe măsură, cu vreo 70% mai mare că de, adaosurile sunt consistente când marfa trece prin atâtea mâini. Și a plecat nea Costică supărat…

Meșterul ardelean, care moștenise meseria de sticlar de la străbunii lui și modela sticla în cele mai frumoase forme doar cu suflul lui, ascultând cu atenție, zise și el:

sticlar

– Măi moldovene, să știi că nu numai tu ai pățit așa rușine. Nu mai mult de acum vreo săptămână vine la mine vecinu care și-a însurat băiatul. Știți voi care. Cică i-a dat băiatului ML și vilă, dar degeaba dacă nu are accesorii și decorațiuni deosebite, care să pună în valoare toată frumusețea zonei și a locului în care trăiesc, cu accente tradiționale românești. Voia să îi vând neapărat pahare, cani si accesorii pentru bauturi, în așa fel încât masa lor să arate mereu ca la o mare sărbătoare. Și n-am avut cum să-l ajut pentru că toată sticlăria produsă de mine este contractată cu franțuzul ăla de a venit atunci la mine și atâta s-a minunat de frumusețea produselor mele că a vrut să cumpere tot. Și acum nu știu ce să fac că tare aș fi vrut să-i fac bucuria vecinului și să văd în casa fiului lui paharele și cănile mele.

set ceramica

Când auzi toate astea tare se mai minună fratele muntean. El era un țesător de renume. Făcea cea mai fină pânză, cea mai plăcută și mângâietoare, numai bună pentru fețe de masă delicate, lenjerii de pat minunate în brațele cărora somnul să fie bun și odihnitor mereu.

– Dragii mei, dar voi nu ați auzit de MadeRomania? Eu m-am înscris de mult pe portalul lor și am avut numai de câștigat. Am mult mai mulți clienți acum, chiar de aici din țară, beneficiez de promovare, chiar mai deunăzi a venit un fotograf profesionist și a făcut o mulțime de poze la produsele mele ca să le vadă toată lumea cât mai bine, și în felul ăsta mi-am extins producția în așa fel încât livrez și în afară în baza contractelor pe care le aveam dar și în țara noastră dragă tuturor celor care își doresc produsele noastre românești în casele lor.

logo (4)

– Și vrei să spui că de acum pot cumpăra toți românii produsele noastre la prețuri bune, fără să îi îmbogățească pe toți distribuitorii? îl întrebă moldoveanul.

– Sigur că da. Vor lua direct de la noi, la prețuri de producător și se vor mândri că au în casă doar produse românești făcute cu suflet și cu migală. Și uite așa toți avem de câștigat, și noi, producătorii, pentru că ne extindem piața de vânzare dar și cumpărătorii din țară care au acces direct la tot ce facem noi.

pat lora

 

Dacă vrei și tu să ai o casă modernă, mobilată și accesorizată numai cu produse fabricate de meșteri români intră pe MadeRomânia și vei găsi produse din lemn, pânză, ceramică sau sticlă de cea mai bună calitate la prețuri mai mult decât competitive. Și casa ta va fi una de poveste în care te vei simți atât de bine, pentru că lemnul din pădurile noastre îți va transmite toată energia pământului strămoșesc, sticla și ceramica vor înnobila orice colț de casă purtând în ele amprenta sufletului celui care le-a modelat cu atâta dragoste și migală iar pânza românească te va bucura la fiecare atingere și te va lumina cu modelele și culorile sale minunate. Modernitatea va fi astfel îmbinată ideal cu confortul, cu starea de bine, cu liniștea și buna dispoziție, iar casa ta se va transforma într-un adevărat cămin în care spiritul românesc va trăi și-ți va aduce bunăstare și pace.

Iar pe MadeRomânia vei afla că poți cumpăra produse la promoție, că pentru orice comandă făcută până la data de 15 Iulie, inclusiv, ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 1.000 de lei sau că produsele comandate de tine ajung chiar a doua zi dacă plasezi comanda până la ora 12:00. Ai toate motivele să-ți faci o casă modernă și frumoasă cu produsele românești pe care le poți cumpăra direct de la producător prin intermediul portalului MadeRomânia.

10 Replies to “MadeRomania, produse românești pentru casa ta”

  1. Produsele fabricate in Romania sunt mult mai durabile si valoroase decat cele de import. Pacat ca exista conationali care din snobism pur considera si achizitioneaza doar produse de import de o calitate indoielnica. Eu aleg intotdeauna cu incredere produsele “Made in Romania” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *