Cum sa ai grija de aspiratorul tau

In ziua de azi sunt multe produse electrocasnice pe piata din care poti sa alegi. Acestea vin dotate cu functii inalte si au caracteristici tot mai diverse pentru a-ti fi cat mai utile. Din acest motiv, preturile unor articole sunt si destul de piperate – insa daca producatorul garanteaza functionarea lor indelungata, atunci investitia este una inteleapta.

 

Asigura-te ca cumperi electrocasnice de calitate, produse de firme cunoscute pentru standardele inalte de fabricare. Daca iti doresti un aspirator nou, vezi oferta de aspiratoare a magazinului Selgros Braila. Cu siguranta vei gasi acolo un articol de calitate si la pret bun. Pana in data de 08.07 gasiti doua articole la pret promotional – rasfoieste aici revista cu oferte la produsele electrocasnice.

 

allinoneclean

 

Unul este un aspirator produs de Heinner, cu recipient cu apa de 4 l. Datorita acestui recipient aspirarea va fi foarte igienica si nici un fir de praf nu va fi eliberat inapoi in camera. Aspiratorul costa doar 199 lei, un pret mai mult decat mic pentru puterea mare cu care este dotat (2400 W) si garantia de 36 de luni.

Un alt aspirator disponibil in oferta promotionala de la Selgros este un articol de la Bosch, cu tehnologie bag & bagless, tub telescopic metalic si container de praf de 1,2 l. Aparatul este dotat cu filtru HEPA, cea mai buna metoda de filtrare disponibila pentru aspiratoare. Gasiti aparatul la 399,99 RON, doar acum la Selgros.

 

Dupa ce o sa va decideti asupra aspiratorului pe care il doriti, va trebui sa invatati cateva lucruri despre ingrijirea lor. Pentru ca acestea sa fucntioneze precum la inceput pentru mai mult timp, fi-ti siguri ca respectati urmatoarele:

– depozitati aspiratorul intr-un mediu optim, curat, ferit de umezeala si praf. Este recomandat sa depozitati aspiratorul chiar in ambalajul sau.

– Stergeti aspiratorul de praf cu o carpa putin umezita – nu folositi prea multe solutii chimice pentru curatarea acestuia, deoarece acestea ar putea afecta suprafata acestuia.

-Curatati filtrele aspiratorului regulat – dar, aveti grija sa nu defectati aparatul.

– Nu folositi aparatul la puterea maxima mereu – cu timpul aceasta va scadea considerabil daca mereu folositi aspiratorul la capacitate maxima.

 

 

Selgros Braila

Produse alimentare si nealimentare

Strada Ramnicu Sarat nr. 92B Braila, 810 166 , RO

Tel: 0239 602 000

Fax 0239 602 199

 

 

2 Replies to “Cum sa ai grija de aspiratorul tau”

  1. Auzi? Si astea de care zici sunt faine, dar cel mai tare, crede-ma, e…Masserati (merge si Ferari !)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *