Fidelitate cu BOCRIS.RO

Când aud două persoane care povestesc despre ei că sunt de 20 de ani împreună mă minunez foarte și îi admir sincer. Asemenea loialitate și consecvență rar mai întâlnești în zilele noastre. Și iubire desigur, că fără ea nu pot exista celelalte. Ei bine, dacă eu nu am reușit o asemenea performanță (nu încă 🙂 ), asta nu înseamnă că nu pot fi loială atunci când găsesc ceva care merită toată atenția și aprecierea mea. Și care dă la rândul lui dovadă de corectitudine, implicare, consecvență a valorilor asumate încă de acum 20 de ani și pentru care angajamentul față de cei pe care îi servește este pe primul plan. Este vorba despre BOCRIS, magazin online IT, cea mai bună destinație online din Prahova pentru computere, electronice, produse multimedia și nu numai, lider în domeniu de peste un deceniu și care ne pune la dispoziție cele mai noi laptop-uri, desktop-uri, televizoare, imprimante, camere digitale, GPS-uri, componente hardware  la cele mai mici prețuri. Cum deschizi pagina magazinului online BOCRIS și vezi multitudinea de oferte, prețurile mici și reducerile care îți defilează prin fața ochilor, te apucă așa o euforie și apare dintr-odată, mic și drăgălaș, Cupidonul gadgeturilor (să nu spuneți că nu există… l-am văzut chiar eu cum îi înțeapă pe toți, de la copilul de doi anișori pănă la cel mai vârstnic om, poftim exemplu:

siguranta_telefon_mobil_copii

și îi face să se îndrăgostească subit de vreo tabletă sau vreun laptop nou și performant, ups ce paranteză lungă, o închid chiar acum 🙂 ),  și cum ziceam, apare el Cupidonul ăsta modern și îți înfinge săgeata în cel mai sensibil loc, nu vă închipuiți cine știe ce, e un fel de călcâi al lui Ahile, care se află undeva prin buricele degetelor, care abia așteaptă să ruleze pagini întregi de informații, pe vreo tabletă fină și lucioasă sau pe un telefon subțire și extra plat… Și uite așa apare îndrăgosteala, și rămâi credincios vreme îndelungată, mai ales că pe lângă cele mai noi și performante produse de înaltă tehnologie. BOCRIS.RO asigură și suport telefonic pentru a lua cea mai buna decizie, service garanție și postgaranție și livrare în toată țara, iar produsele pe care le comercilizează aparțin a peste 250 de brand-uri de renume, fiind  partener și dealer autorizat a celor mai mari producători.

Și cum este septembrie și ne pregătim de prima zi de școală, cu siguranță avem nevoie să ne mai înnoim, nu numai uniformele școlare ale copiilor, nu doar rechizite, ghiozdane și manuale ci și tablete pentru manualele digitale destinate copiilor de clasa I și a II-a, (bafta mea că al meu este într-a II-a și trebuie deci să-i cumpăr tabletă). Dar nu numai, cu siguranță un laptop nou ar fi minunat, dar și o imprimantă care ar rezova multe din problemele lui de elev dar și din ale mele.

Cea mai importantă este însă tableta de care va avea nevoie fii-miu, așa că m-am pus pe studiat. Iată cenițele impuse de Ministerul Educației Naționale pentru mediile de lucru pe care se vor utiliza manualele digitale:

 

cerinte

 

În condițiile astea am căutat pe site-ul meu preferat, BOCRIS și am găsit o tabletă ideală, Tableta Colorovo CityTab Lite ARM Cortex A8 Dual Core 1.2GHz 8.0″ 1024×768 1GB RAM memorie interna 8GB Android 4.2 C8312063 CVT-CTL-8-DC-BT-BK, având mult peste performanțele cerute, ăncadrânduse perfect și la capitolul rezoluție, unde alte tablete chiar mai scumpe nu se încadrau. Prețul este redus de la 599 lei la 399, și în plus are diagloala de 8 inchi, ideală pentru ca tableta să fie practică și îndemânoasă. Are o baterie Lithium Polymer cu o capacitate de 3600 mAh, arhisuficientă pentru necesitățile noastre, și o greutate de 480 grame în așa fel încât să nu încarce prea mult ghiozdanul copilului.

tableta colorovo

tableta colorovo 2

Comanda se face simplu prin intermediul:

  • Coșului de cumpărături. Nu este necesara crearea unui cont de utilizator.
  • Prin telefon, la numărul de telefon 0344/401.060
  • Folosind formularul de contact.

Dupa plasarea comenzii trebuie sa primiți un mail de confirmare cu valoarea produselor. În caz contrar înseamnă că nu ați finalizat comanda. Produsele pot fi ridicate personal din magazinele Bocris din Ploiești sau pot fi llivrate prin Curier Rapid, in 24 (maxim 48) ore, GRATUIT pentru comenzile ce depășesc 200 lei, în aria de acoperire NEMO sau FanCourier. Pentru comenzile cu valoarea totala sub 200 lei, taxa de transport este de 18 de lei TVA inclus.

BOCRIS.RO acceptă returnarea produselor achiziționate prin intermediul magazinului online în termen de 14 zile calendaristice doar din partea persoanelor fizice în și numai în cazul produselor livrate prin curier.

În ceea ce privește garanția produselor achiziționate nu trebuie să aveți nici cea mai mică grijă pentru că produsele comercializate de BOCRIS.RO sunt noi, cu garanție națională, susținută de service-uri autorizate ale partenerilor sau ale producătorilor. Produsele sunt livrate sigilate și în ambalajul original al producătorului și sunt comercializate prin surse autorizate de producători sau direct de la producători. Produsele sunt însoțite de certificatul de garantie emis de Bocris Serv SRL sau certificatul original al producătorului și se supun legilor în vigoare.

Aveți toate motivele să vă îndrăgostiți de BOCRIS și să îi rămâneți fidel cel puțin 20 de ani de acum înainte. Fidelitatea va fi reciprocă.

4 Replies to “Fidelitate cu BOCRIS.RO”

 1. Manuale digitale? Mi-aş fi dorit măcar în facultate! 🙂

  Off topic
  Cică dragostea durează cel mult 4 ani. Hai 5 dacă tragi de ea. Aşa spun cercetătorii!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *