IPhone 6 ajunge şi în România

iPhone 6 s-a lansat oficial în zece mari ţări pe 19 septembrie. Deşi Romania va fi intr-un val ulterior de lansări, QuickMobile.ro, trendsetter IT&C, a făcut ce a făcut şi a dat posibilitatea românilor să cumpere iPhone 6 şi iPhone 6 Plus imediat după lansarea lor oficială adică fix în aceeaşi zi în care au putut face asta americanii sau englezii.

De ce ar fi asta atât de important. Pentru că în felul acesta putem decide noi înşine dacă ne dorim sau nu un astfel de gadget, rămâne la latitudinea noastră această alegere, fără să stăm la coada naţiunilor, iar asta ne dă putere şi încredere. Faptul că putem decide asta imediat după lansare, că nu trebuie să aşteptăm cu lunile până produsul e deja “fumat” în multe dinte ţările lumii, că nu trebuie să apelăm la fraţii noştri de peste hotare ca să-l putem avea şi noi, sau să-l luăm la suprapreţ ori cu eforturi importante, este bine, este normal aş putea zice şi în beneficiul nostru al românilor de aici din ţară.
Apoi ar mai fi şi faptul că dezvoltatorii români de softuri pentru ios pot construi cât mai repede aplicaţii noi şi utile pentru acest minunat gadget. Accesul rapid la tehnologie este important în zilele noastre când totul se mişcă extrem de rapid, iar noutăţile în domeniu se ţin lanţ. România capătă astfel o nouă imagine, una atractivă chiar şi pentru investitori, care văd că a te afla în România nu mai este un dezavantaj, având acelaşi acces la noile tehnologii ca şi SUA, Marea Britanie, Germania, China, etc.
Faptul că QuickMobile a reuşit această performanţă arată inclusiv faptul că marile branduri din România au început să fie privite altfel, oferă încredere şi siguranţă partenerilor din afară, demonstrând că pot fi ei înşişi colaboratori serioşi pe care ceilalţi se pot baza în relaţiile de afaceri.
Cu alte cuvinte… Vă doriţi un iPhone 6? Îl puteţi avea. Îl comandaţi pe QuickMobile.ro sau vă încercaţi norocul şi participaţi la concursul organizat de Chinezu, postând un comentariu despre cât de mult contează faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile, pe blogul lui, adică fix aici. Poate veţi fi norocosul câştigător al noului iPhone 6.
Succes.

6 Replies to “IPhone 6 ajunge şi în România”

  1. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt doua gadgeturi asteptate in intreaga lume. Am vazut reactia din SUA si cred ca vanzarile vor depasi cele mai optimiste asteptari.

  2. Cei mai nerăbdători români au plătit 5.000 lei pentru cel mai ieftin iPHONE 6. Cei care mai au însă răbdare, pot achiziţiona cel mai nou telefon produs de Apple la preţuri începând de la 3.500 lei. – din luna octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *