A fi trader cu e­Securities Romania

Toată lumea a auzit de bursă și de acei experți foarte bine pregătiți care fac tranzacții într-un ritm amețitor și într-o stare extremă de stress și tensiune. Ei se numesc traderi și acționează în zona comerțului, finanțelor și a economiei în general. Deși în occident această profesie sau pasiune este de mult practicată, existând o vastă experiență generală și o multitudine de surse de infomare, în România exista însă o reticență, fiind încă foarte puține persoane care îndrăznesc să încerce să câștige bani fiind trader. Nimeni nu a ajuns însă să facă performanță în niciun domeniu fără să înceapă de jos, fără să se străduiască să învețe, singur sau cu ajutorul altora.

Pentru traderii începători, dar și pentru cei mai experimentați care au nevoie de sprijin pentru a-și îmbunătăți performanțele, există astăzi, chiar la noi în țară, e­Securities Romania.

e­Securities Romania este Business Introducer pentru Stock.com, ­singurul brand al Leadcapital Markets Ltd.

stock-logo-transparent

Ce poate să facă e­Securities Romania pentru traderi, atat clienți instituționali, cât și clienți de retail? În primul rând să le ofere acestora cele mai bune condiții, asistență financiară si suport online permanent în peste 10 limbi. Apoi, pune la dispoziția clienților săi materialele educationale construite într­-o manieră sugestivă, analize tehnice, grafice și tutoriale. Colaborarea fiecărui client cu un trader cu adevărat calificat, cu sprijinul căruia va elabora strategii de tranzacționare, îl va ajuta pe acesta să aibă performanțe financiare mult mai bune dar și să învețe din experiența traderului e­Securities Romania. Totodată  e­Securities Romania furnizează clienților săi prognoze financiare complexe și previziuni economice extrem de importante pentru stabilirea strategiilor financiare. În plus, clienții au acces permanent la tot felul de materiale educaționale, știri și semnale, analiză zilnică, indicatori tehnici și instrumente de gestionare a riscului. e­Securities Romania utilizează platforme moderne de tranzacționare (Meta Trader4, Sirix Web Trader și Mobile Trader) disponibile pe orice fel de dispozitiv (Android, IOS, html5), în așa fel încât conexiunea să fie permanentă și cât mai eficientă.

logo esecurities

De altfel, e­Securities Romania pune la dispoziția tuturor o colectie de linkuri utile pentru traderi, dar și o lista cu carti pentru traderii incepatori sau avansati, oricine putând să învețe din cele mai autorizate surse cum să înceapă să câștige bani din tranzacționarea la bursă a acțiunilor sau a altor valori.

De ce să fii și tu trader? Dintr-o mulțime de motive, dar în primul rând pentru a îți dobândi libertatea financiară practicând o profesie dificilă dar foarte frumoasă, care te va transforma cu timpul într-o cu totul altă persoană. Una plină de succes cu multiple orizonturi deschise în față.

 

11 Replies to “A fi trader cu e­Securities Romania”

 1. Pentru ca ai abordat ideea de trading, am gasit de curand un seminar pe youtube care vorbeste despre pietele de capital in general. Mie mi-a placut 🙂

 2. Daca nu ai multi bani sa rulezi si nu cunosti domeniul, mai bine nu te bagi pentru ca risti sa pierzi tot, 90% pierd si 5% se imbogatesc inca 5% castiga foarte putin. De ce? pentru ca sansele sunt impotriva lor(vorbesc despre cei ce incearca sa se imbogateasca din asta). Fluctuatiile pietei exista si uneori sunt dramatice. Iar companiile ca e-security si altele nu fac altceva decat sa va faca sa tranzactionati cat mai des sa va ia comisioane cat mai multe. ei sunt bine intentionati dar, saracii nu fac altceva decat sa citeasca stiri dupa facebook si apoi sa ii spuna clientului ca are o informatie si ca ar fi indicat sa cumpere nu stiu ce… Nu mai vorbesc de magarii precum companii ce mituiesc(le dau comision). caselor de brokeraj sa le vanda pachetele de actiuni… Uitati-l pe tipul din clip ce limbaj de lemn are, nu e in stare sa faca un acord corect, cine si-ar lasa banii pe mana lui? ganditi-va ca asta e un “broker” de top… Sa fii broker=sa ai vrajeala sa atragi clienti sa le vinzi informatie, nu va lasati pacaliti cine este cu adevarat informat, tranzactioneaza singur pentru ca are o strategie pe termen lung si este constient ca poate sa si piarda pe anumite perioade, are plase de siguranta. In fine nu mai puneti botul la vrajeli de genul de la pustani care se cred brokeri. Oamenii se bazeaza doar pe precedente… asta e alta discutie.

  1. ssd, daca “tipul din clip” face dezacorduri, tu ce faci? Si daca el foloseste un “limbaj de lemn”, al tau cum s-ar clasifica? Pal melaminat?
   Daca te intrebi “cine si-ar lasa banii pe mana lui”, poti la fel de bine sa te intrebi de ce te-am asculta pe tine; pana una alta, pari experimentat doar in “datul cu parerea”.
   As fi foarte curios sa stiu cand este ultima data cand ai sustinut tu un seminar in fata unui auditoriu cat de mic, pe orice tema. Al meu a fost ieri – 20.08.2015, pe tematica “Financial Sales Strategies for the Arabic Countries and Culture”.
   Am scris acest post pentru ca simt indignare (ca si acum 3 ani, 5 ani, 10 ani) cand vad ca poporul nostru inca se “ambitioneaza” sa fie in acelasi timp ignorant si critic; cea mai trista impaunare a prostiei!

   PS: ssd, e limpede ca nu stii nimic despre functionalitatea pietelor financiare, marketing-ului sau investitiilor. Pari client fidel al industriei Hollywood.

 3. E-securities o firma de incompetenti.Nu va lasa-ti vrajiti de aburerile lor.Cred ca politica acestei firme este de a pierde clientul banii nici intrun caz de a-l ajuta sa cistige.Eu sunt unul din cei patiti cu ei.Cat am tranzactionat singur a fost ok dupa ce m-am luat dupa indicatiile lor ca totusi am zis ca sunt specialisti au alte surse de informare sunt pregatiti pt. domeniul acesta surpriza am pierdut tot si o suma destul de consistenta ca dupa, ei dau bir cu fugiti nici macar un telefon sa zic de consolare sau de scuze !!! Eu personal am avut parte de doi astfel de manageri de cont .Dupa ce primul mi-a lichidat 80% din cont am cerut sa mi se dea altul mai pregatit dar rezultatul a fost acelasi.Cum se scria intr-un comment mai sus iti dau indicatii dupa ureche!!! RUSINE E_SECURITIES CEI MAI SLABI DIN DOMENIU!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *