Foraje puţuri de apă cu EUforaje.ro

Calitatea apei determină în mare măsură calitatea vieţii. Fără o sursă de apă cu debit suficient şi de calitate nu putem trăi în condiţii normale. Primul lucru care trebuie făcut atunci când luăm decizia de a ne construi o locuinţă este să ne asigurăm că avem acces la o sursă convenabilă de apă. Astfel un studiu geotehnic devine extrem de important nu numai pentru determinarea sursei de apă ci şi pentru a stabili compoziţia solului pe care urmează a se construi.

facebook-EUforaje-post

Pasul următor este executarea efectivă a puţului pentru alimentărea cu apă, forarea unei fântâni, în funcţie de necesităţile de consum. Pentru aceasta trebuie apelat la firme de specialitate apte să execute astfel de lucrări. Pentru a vă fi mai uşor să le găsiţi, în funcţie de locaţia dvs. s-a înfiinţat portalul EUforaje.ro, prin intermediul căruia veţi afla cât va costa execuţia forajului de puţuri şi fântâni pentru alimentare cu apă, apelând specialiştii din acest site EUforaje.ro. Aceştia vă pot da detalii referitoare la alegerea corecta a diametrului forajului şi a debitului de apă pentru nevoile dumneavoastră.

Tot aici veţi afla de la firmele înscrise tot felul de detalii extrem de importante referitoare la toate etapele executării forajului, precum planificare forajului, proiectarea puţului, avizele de gospodărire a apelor, execuţia forajului propriu-zis, dar şi detalii despre exploatarea forajului cu pompe submersibile şi hidrofoare.

Puteţi astfel face o comparaţie între preţurile şi tarifele aplicate de firmele înscrise pe EUforaje.ro şi să faceţi alegerea cea mai bună şi mai economicoasă pentru dvs. Mai ales că pe acest portal firmele de foraj sunt deja atent selecţionate şi prezentate doar cele care au ca domeniu de activitate foraje puţuri apă de mica şi mare adâncime, foraje pentru pompe de căldură, piloni foraţi, foraje fântâni, foraje orizontale cât şi studii geotehnice.

Aveţi astfel toate detaliile necesare într-un singur loc, în aşa fel încât să faceţi economie atât de timp cât şi de bani.

Aceste firme pot fi contactate direct (telefonic sau prin email) sau prin intermediul EUforaje.ro, caz în care veţi beneficia de reduceri substanţiale de preţ la manopera. Ulterior puteţi vota firma cu care aţi lucrat pentru ca şi alţi utlizatori ai portalului să beneficieze de experienţa voastră.

Dacă ai chiar tu o firmă de foraje vertical sau orizontal sau de întocmire studii geo tehnice poţi să îţi adaugi firma pe site-ul EUforaje.ro, postând fotografii şi filme video, beneficiind astfel de avantajul unei vizibilităţi mai mari şi accesul la un număr mare de potenţiali clienţi.

8 Replies to “Foraje puţuri de apă cu EUforaje.ro”

  1. Multumesc, chiar am finalizat o lucrare cu o firma din acest site. Au venit cu o instalatie de medie adancime si au forat pana la 60 m doua puturi pentru apa. Puturile au fost forate in Bucuresti la a doua panza freaticea. Raport calitate pret excelent.

  2. Da recomand mai ales pentru puturi de mare adancime acolo unde este nevoie de specialisti, utilaje performante si materiale de calitate. Si pentru puturile de mica adancime gasiti tot aici foratori cu preturi ok

  3. Multumim de info, se pare ca nu sunt preturi afisate dar este de inteles, pana la urma am sunat si am discutat cu un inginer forator de la o firma inscrisa pe acest site si mi-a explicat ca fiecare lucrare are pretul ei in functie de adancime, tubulatura folosita si debnitul de apa etc.

  4. Si eu caut o firma de foraje puturi de ceva timp, pentru casa de la tara, as avea nevoie atat pentru consum cat si pentru irigarea gradinii.

  5. Catalin, vezi ca au sectiune de foraje ozontale in acest portal euforaje.ro inscrie-te acolo si vei primi clienti garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *