Jocuri cu cai pentru copii

A venit vara. Chiar daca mai sunt patru zile până la 1 iunie, vremea este deja frumoasă și foarte caldă. Deci vara şi-a intrat în drepturi. Copiii sunt cei care se bucură cel mai mult de zilele însorite și lungi care le dau posibilitatea să stea mai mult pe afară.

Pe lângă şcoală, lecţii şi îndatoririle zilnice (pentru că mai e aproape o lună până la vacanța mult așteptată), trebuie să îi lăsăm să se mai şi joace, afară, pentru a face mișcare, dar şi pe calculator sau tabletă, dar cu program, pentru că majoritatea tind să exagereze cu statul la calculator.

Pentru ca timpul petrecut în faţa calculatorului să fie şi plăcut dar şi util, trebuie să găsim pentru copiii noștri pasionați de jocurile pe calculator, jocuri simpatice, educative și adaptate vârstei lor. Jocurile în care copilul nostru ingrijeste cai sunt potrivite copiilor mai mici, în special fetițelor pasionate de modă, calul înariapt din joc ajungând la cel mai cunoscut designer vestimentar ca să-l îmbrace cât mai bine. Orice copil poate astfel să aranjeze calul înaripat la modă astfel încât acesta sa fie cel mai frumos cal de curse din zonă.

logo cal cu aripi

Astfel, simpaticul cal înaripat va înveseli timpul petrecut de copii la calculator, fără să îi obosească și să îi streseze. Decât să joace jocuri cu bătăi, împuşcături, monştri sau curse de tot felul, care nu fac decât să le mărească agresivitatea şi nervozitatea, jocurile cu acest cal cu aripi sunt preferabile din toate punctele de vedere. Sunt plăcute, liniştite, fără stres, au o fundal sonor calm, plus că îi învaţă pe copii ceva util, care le va fi de folos de-a lungul timpului.

Încercaţi voi, părinţii, mai întâi, aceste jocuri cu cai, ca să vă asiguraţi că sunt potrivite pentru copilul vostru, şi astfel, timpul petrecut în faţa calculatorului de copilul dumneavoastră va fi cu siguranţă sănătos, plăcut şi util.

4 Replies to “Jocuri cu cai pentru copii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *