Rochiile mele de la Helen

O rochie frumoasă şi potrivită celei care o poartă face întotdeauna deliciul zilelor călduroase de vară. Să nu mai vorbim de ocaziile speciale când este obligatoriu ca o femeie să îmbrace o rochie deosebită, combinaţia fustă bluză, sau pantaloni bluză nefiind tocmai potrivită. Pentru astfel de situaţii eu port cu placere rochii de ocazie de la Helen.

Dar să vă povestesc cum am aflat eu de rochiile de la Helen Boutique. Trebuia să merg la o nuntă. Cea mai dificilă problemă a oricărei femei, când este vorba despre un astfel de eveniment, este ţinuta. Machiajul şi coafura se rezolvă relativ uşor, rochia fiind de cele mai multe ori dificil de procurat, fiind ori prea costisitoare ori imposibil de găsit pe gusturile şi corpul rspectivei doamne.

Întrebând în stânga şi în dreapta, o prietenă mi-a spus că acum câteva luni şi-a luat o rochie de la Helen, un magazin de rochii online, producţie proprie, care a costat-o până în 200 lei şi a fost extrem de frumoasă şi bine lucrată. De curiozitate am răsfoit şi eu site-ul, şi… surpriză, prietena mea chiar avea dreptate. Rochiile aveau un preţ foarte bun şi păreau de foarte bună calitate.

Mi-am ales repede două rochii. Una de stradă, rochia Aniela, extrem de drăguţă şi delicată, din voal, cu o croială lejeră, numai bună pentru zilele călduroase.

rochie adelinaŞi încă una, rochia pentru nuntă, nu aveam cum să uit de ea. Şi cum e vară şi îmi plac culorile vesele, luminoase, mi-am ales o rochie roz, de cea mai bună calitate, din voal combinat cu dantelă şi cu o tăietură sexy la spate. Nu am mai purtat de foarte multă vreme o rochie lungă şi chiar m-am bucurat să-mi comand frumuseţea asta, la preţul redus de doar 150 lei.

rochie helen

Am avut ceva emoţii până am primit rochiile, puteam să am surpriza ca ele să difere mult de cele postate pe site sau să nu îmi vină, dar totul a fost în ordine. Rochiile sunt la înălţimea fotografiilor de pe site, au ajuns în cele mai bune condiţii, îmi vin perfect şi abia aştept să le port.

Uite aşa cu banii pe care intenţionam să îi dau pe rochia de ocazie mi-am luat două rochii, ambele de calitate, din materiale fine şi plăcute numai bune de purtat vara aceasta.

2 Replies to “Rochiile mele de la Helen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *